Frequent screen freezes, lag, disconnect


#1

Hi there,

As the title suggests, I’ve been experiencing frequent screen freezes, lag, and short disconnects to HOTS games since a month or so. I’ve tried all of the options in the Troubleshooting page, and I’ve also run two MTR tests (for both Europe IP addresses). I’ve added tem below.

I hope you can help me solve this problem!

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| mijnmodem.kpn. technico - 0 | 1586 | 1586 | 0 | 0 | 9 | 0 |

| 195.190.228.34 - 0 | 1587 | 1587 | 1 | 9 | 167 | 5 |

| 139.156.98.100 - 100 | 335 | 1 | 0 | 3 | 3 | 3 |

| blizzard-1.equinix-am1.nl-ix. net - 0 | 1587 | 1587 | 2 | 7 | 124 | 2 |

| ae1-br01-eqam1.as57976. net - 1 | 1574 | 1571 | 2 | 14 | 1642 | 5 |

| et-0-0-31-pe01-eqam1.as57976. net - 0 | 1587 | 1587 | 5 | 8 | 66 | 7 |

| 137.221.66.43 - 0 | 1586 | 1586 | 2 | 3 | 17 | 3 |

| 185.60.112.157 - 0 | 1586 | 1586 | 2 | 3 | 9 | 5 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| mijnmodem.kpn. technico - 0 | 1363 | 1363 | 0 | 0 | 6 | 1 |

| 195.190.228.34 - 0 | 1362 | 1362 | 1 | 11 | 165 | 4 |

| No response from host - 100 | 286 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| blizzard-1.equinix-am1.nl-ix. net - 0 | 1362 | 1362 | 6 | 11 | 211 | 7 |

| ae1-br01-eqam1.as57976. net - 1 | 1359 | 1358 | 5 | 9 | 198 | 7 |

| et-0-0-31-pe02-eqam1.as57976. net - 0 | 1363 | 1363 | 5 | 8 | 80 | 6 |

| 137.221.66.45 - 0 | 1361 | 1361 | 8 | 9 | 21 | 9 |

| 185.60.112.158 - 0 | 1362 | 1362 | 5 | 6 | 14 | 6 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

EDIT:
I’m disappointed and confused I didn’t get a response whereas other, similar posts did seem to get some help.

For what it’s worth, the game is running smoothly again. What has changed since then? Who knows. Perhaps a Windows update (although there weren’t updates overdue when I posted this first) or the HOTS patch…