[a][silvermoon]/[eu][nl] <the final verdict> (ep 7/8 hc) is recruiting


(Rebélíon) #1

The Final Verdict is een Nederlandstalige social raiding guild, opzoek naar socials én casual raiders.

Wie zijn wij en waar willen we heen:
Onze vaste core speelt al samen vanaf The Burning Crusade. Vanaf deze expansion zijn wij continue samen betrokken geweest in raids, dungeons en andere events. Vanaf de introductie van ‘ahead of the curve’ is het altijd ons streven geweest om deze te behalen op een gestructureerde wijze (en dit is tot nu toe altijd gelukt). Daarbij vinden we een gezonde balans in plezier hebben en serieus zijn belangrijk.

De afgelopen weken zijn veel mensen onze guild gejoind en inmiddels hebben we iedere raiddag een gezellige, volle guildgroup.

Wij zoeken:
Volwassen Nederlandssprekende socials. Voor ons raidteam zoeken wij mensen met raidervaring. Wij zijn momenteel opzoek naar alle classes, met een voorkeur voor hybride classes (dps MS heal OS).

Verder kijken wij naar de mogelijkheid om gestructureerd mythic+ te doen. Momenteel doen wij dit met een aantal, maar niet op vaste momenten.

Wij bieden:

Stabiele contactmomenten om te raiden. Dit zijn woensdag- en zondagavonden van 20:00-23:00;
Een kritische blik op performance van onze experienced raiders. D.w.z.: Wij schromen niet om feedback te geven over dingen die beter kunnen, met als doel een betere persoonlijke en overall performance;
Tekst en uitleg in hulpmiddelen zoals raidbots, warcraftlogs, class discords en log-reviews, gold making om te kunnen voorzien in consumables, gems, enchants;
Real-life events. Van tijd tot tijd spreken wij ergens af voor een hapje en een drankje. Dit is natuurlijk optioneel!

Tot slot zijn wij aan het kijken of we een casual guild kunnen beginnen binnen de classic-omgeving. Hoe en waar we dit exact willen doen weten we nog niet.

Huidige progress:

BoD HC: 9/9 (AOTC)
BoD M: 1/9
CoS HC: 2/2 (AOTC)
EP N: 8/8
EP HC: 7/8
Spreekt dit bericht jou aan, of wil je meer weten? Laat een bericht achter en voeg me toe op battle net: Lorían#2565!