Dansk raiding guild <DYS> søger raiders! #Gehennas-EU horde

”DYS” er en raiding guild på Gehennas, der søger raiders til ”onsdagsholdet” og ”tirsdagsholdet”. Vi er nyligt tilfyttet fra Noggenfogger, hvor vi havde en seriøs raid guild igennem hele classic og start tbc. Vi har alt tier 4 på farm siden første uge og er klar på at progress tier5 og siden hen arbejde mod speed kills og speed runs. Vores onsdagshold har en kerne af stabile raiders gennem hele classic der arbejder mod at være et hardcore team og til det mangler vi et par spots for at fuld ende vores team til tier5 content og fremadrettet. Vores tirsdagshold har været stabilt gennem tbc og her har vi også brug for et par raiders til vores team. Holdet er lidt mere chill i forhold til crafted gear, men har også en vision om at cleare content hurtigt og effektivt.

Hvad du kan forvente af os
Et stærkt dansk raid team, med et godt sammenhold, der gerne vil trykke knapper sammen et par gange om ugen til raids. Dygtige raidleaders og lootcouncil, der vil sikre, at vi på bedst muligvis kommer gennem tier 5 og mange tiers ud i fremtiden. Der er sat fokus på seriøsitet, når der raides, men godt med plads til hygge uden for raids.

Hvad vi forventer af dig
Velmødt og velforberedt til raids, samt at du har styr på din class og kan samarbejde med raidleader og raiders. Derudover skal du have styr på hvad dine ”bis” items er så vi kan geare op på bedst mulig vis. Vi forventer også at du har consumes og altid enchanter dit gear.

Sådan joiner du os
Add: Shredded#2760 på bnet, eller Shredyo#9175 på discord for en chat eller en snak, hvis der er spørgsmål, eller interesse for at joine guilden.

Onsdagsholdet mangler primært: Enhance shaman, Resto druid og Survival Hunter, men er altid åben over for seriøse spillere.

Tirsdagsholdet, mangler et par enkelte dps og healers til at forstærke holdet, og er også åben over for nye medlemmer.

Tak for nu, og ses vi til at raide tier5 sammen?

//Shredyo

3 Likes

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.