🇩🇰[FIREMAW - HORDE] <GENBRUG> DANISH GUILD

Genbrug rekrutterer!

Hvem er vi?
Genbrug er en dansk horde guild på Firemaw-EU. Guilden har en stabil kerne bestående af dygtige spillere, der har langvarig erfaring med raiding på højt niveau fra forskellige expansions af WoW. Ledelsen af guilden består ligeledes af erfarne spillere, som stabilt igennem mange år har kørt den succesfulde danske guild i retail. I Classic er vores ambitioner at være en af absolut bedste danske guilds, og at se Kel’Thuzad besejret i Naxx. Ligeledes ønsker vi at fokusere på få raids af høj kvalitet som hold, fremfor at bruge brute force med med mange raids og undgå en masse unødvendig consumable grind. Raids vil derfor (især under progress) have karakter af seriøs problemløsning og effektivisering, og du skal derfor også forvente en seriøs tone på vores voicecom, dog med plads til hyggesnak på sidelinjen.
Vi har et stærkt socialt fællesskab da en stor andel af guilden kender hinanden på kryds og tværs, men vi har altid plads til nye spillere i vores rækker!

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer du er en mødestabil og erfaren spiller, der er villig til fortsat at forbedre din indsats og indgå i et team. Vi har kontinuerlig fokus på forbedring af hver enkelt spiller samt vores samspil på specifikke encounters, og du skal derfor være klar til at modtage kritik, samt være aktiv i dit bidrag til at løse problemer. Vi forventer du medbringer de consumables der stilles krav om på raids, og at du har gjort en indsats med din gearing og enchants.

Raidtider
Torsdag kl. 19.45 - 23.00
Mandag kl. 19.45 - 23.00
På Firemaw-EU kan der i perioder være kø, så man skal være klar på at logge i ordentlig tid. Vi løber vanligvis sammen fra Kargath kl. 19.45, så vi er klar til at pulle i instance senest kl. 20.00.

Lootfordeling
Loot fordeles ud fra et loot-council system, hvor der tages højde for dit aktuelle gear, din performance og din attendance.

Hvad mangler vi?
Warlock: Høj
Shaman: Medium
Warrior: Lukket
Rogue: Lukket
Mage: Høj
Priest: Lav
Druid: Lav
Hunter: Lav

Hvor skal du ansøge?
Kontakt os pĂĄ Discord:
krølle#7426

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.