[H] [NORWEGIAN] <The Axemen> 4/8 Mythic Recruiting!

As we’re a Norwegian guild, the following text will be in Norwegian.

The Axemen sitt raidteam har gått horde! Vi har siden Vanilla vært en Alliance guild på Ravencrest, men vi har tatt valget om å gå horde etter flere expansion med krympende playerbase, spesielt på Alliance siden. Det har rett og slett gjort det umulig å opprettholde en konkurransedyktig roster gjennom en hel expansion.

Hvem er The Axemen?
The Axemen er ett av Norges største og eldste gaming communities, med en Discordserver med over 400 medlemmer. Som raidteam er vi en seriøs gjeng som vil få ned bosser, men med spøk og humor. Vi vil ha ett raidmiljø som både dreper bosser og har ett sosialt aspekt som gjør at folk vil trives.
Med untak av Kil’jaeden og nå Jaina, har The Axemen fått CE i hvert tier siden Hellfire Citadel.

Progress i Eternal Palace: 8/8 HC, 3/8 Mythic.

Raids
Vi raider Mythic 3 ganger i uka; Onsdag, Torsdag og Søndag 20:00-23:00. Invites begynner 15 minutter før dette, og det forventes at du er klar til å pulle 20:00.
Vi er ett godt voksent spillemiljø, hvor de fleste spillerne er 20-30 år.

Rekruttering
For tiden er hovedfokuset vårt å bygge opp raidteamet for 8.2 og etablere oss som horde! For dette har vi bruk for en del gode og habile spillere.
Vi har for tiden behov for:
Tanks: Dekket for øyeblikket.
Healers: Vi har en god og variert healing roster for øyeblikket, men om du føler du er en god healer og er villig til å slåss om en spot, ta kontakt!
Ranged dps: Hunter, Mage, Lock, Shadow Priest, Boomkin.
Melee dps: Primært rogues, men ikke nøl med å ta kontakt om du er en annen class.
Vi rekrutterer alltid for faste raidspots, og ikke for benken.

Hva vi forventer av trials og raiders
-Du kan spille classen din til ett akseptabelt nivå i raids
-Du forbereder deg til nye bosser før de pulles (guides på youtube, vi har også skriftlige guides på forum)
-God attendance. Vi forstår at ting skjer i real life osv, men ikke gjør en vane av det.
-At du kan ta til deg, og gi, konstruktiv kritikk
-Du har en mikrofon og vet å bruke den.

Officers:
(GM) Hagleharry - Lilleper#2470
Xlytol - Xlytolqt#2737
Lirex - Supermats#2840

Vi har nå fått inn ett par spillere, men ser fortsatt etter 1 healer (helst shaman) og ett par dps til å fullføre rosteren

Heisann! Hva vi ser etter har nå forandret seg litt, har åpnet rekruttering for for 1-2 tanks for å åpne muligheten for rerolls/respecs blant annet.

Bump! Rosteren begynner komme ordentlig på plass og mythic bosser har begynt å dø, men vi har fortsatt rom for flere gode spillere, spesielt dps! :slight_smile:

Bump! Rosteren begynner komme ordentlig på plass og mythic bosser har begynt å dø, men vi har fortsatt rom for flere gode spillere, spesielt dps! :slight_smile:

Bump! Vi har fortsatt rom for noen DPS (Mage, Hunter, Lock, Rogue primært.)
Vi har også plass til en healer, da vi har 4 healers på roster og en av våre absolutt beste DPS på offspecheale på Orgozoa. For healeren vil offspec være et stooort pluss, da det ikke akkurat er mange 5heal fights i tieret her.
Du er selvfølgelig velkommen til å søke uten offspec også, om du føler deg sikker og lysten på å slåss for en spot og vise deg fram. Konkuranse er alltid sunt!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.