[H] - [Tarren Mill] - <Golden Stance> 2/10 M - DANSK

[OPDATERET 19-01-21]
[H] Golden Stance - 2 dags raiding guild
Velkommen til Golden stance, en stor dansk raiding guild placeret på Tarren Mill Horde.

Introduktion
Golden stance er en progression guild med 2 raid hold. Vi har et afslappet, men resultatorienteret miljø på begge af vores raid hold, og bestræber os på at få progression, men i gode gode rammer, og i et voksent miljø.
Guilden består primært af et ældre segment af spillere hvor gennemsnitsalderen er tæt mod 28 år. Dette betyder også at vi har minimalt drama i guilden generelt.
Vores 2 hold er opdelt som henholdsvis et mythic og heroic hold.

Mythic holdet (2/10 Mythic) er forbeholdt de bedste spillere i guilden, som ønsker at progress så langt ind i mythic som muligt, med spillere af lighed. De fleste spillere på dette hold har tidligere cutting edges samt høje logs.
Mythic holdet raider onsdag & søndage fra 19:45 til 23:00.

Søger særligt

  • Boomkin
  • Firemage
  • Shadowpriest
  • Affliction warlock

Men alle henvendelser vil blive behandlet og undersøgt.
Kontakt
Asph eller Adlon på
BNET: Asphír#2437 Discord: Asph#0482
BNET: Adlon#2347 Discord: Adlon#2794

Heroic holdet (9/10HC) (1/10M) har også store progression ambitioner, men er åbnet for en bredere vifte af spillere. Det er her muligt at starte som raider med mindre erfaring, men dog med samme krav til performance herfra.
Heroic holdet raider torsdag & mandage fra 20:00 til 23:00
Søger særligt

Men alle henvendelser vil blive behandlet og undersøgt.
Kontakt
Troldtoft på
BNET: Troldtoft#21293 Discord: Troldtoft#5012

Rekruttering
For at blive optaget på et af vores hold, skal du kontakte en af ovenstående officers, og herfra høre om dine muligheder for en raid trial.
I din henvendelse må du meget gerne starte med at fremsende, hvem du er, hvad du spiller samt et link til din armory og warcraftlogs. (Noter gerne hvis der er noget særligt vi skal bemærke, tidligere raid logs eller lign.)
Hos alle trials efterspørger vi følgende egenskaber på begge hold

  • Optimeret og gearet karakter, samt forståelse for denne.
  • En fantastisk holdning. Vores raiding succes sker kun i sammenhæng med et godt raiding hold, med god kommunikation og en god holdning hertil.

Enhver guild og hold vil have sine op- og nedture, hvad der får os igennem dette og har givet os vores store succes er vores evne til at holde sammen. Loyalitet, tålmodighed og optimisme er nøgleegenskaber, vi ser efter hos ansøgere

Forventninger
VI er en raiding guild og vi tager det meget seriøst, og ansøger du om en raid plads er det også vigtigt at vide hvad du går i møde.
Du vil træde ind i en guild med et officer-team der ligger mange timer i guilden og vores raid hold.
Der er en god stemning i guilden og altid mange folk der chatter på discord i de forskellige chat rooms. Om du er til pvp, m+ eller achievements uden for raids, er det næsten altid muligt at finde nogle at spille med.
Du vil derfor træde ind i en guild med et stor netværk af danske spillere med typisk 40-80 mennesker online om aftenen.

Social
Ønsker du blot at joine som social members, er dette altid en mulighed. Vi har dog sammen forventninger til dig som raiders, at du holder en ordentligt tone, og behandler guildies med samme respekt som du selv ønskes behandlet med.
Vi ser frem til at høre fra dig!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.