🇱🇻 [H][Mograine] Avarijas Brigade latvian recruit

Hello!
World of Warcraft Latvian guild are recruiting latvian people.
We are a latvian speaking guild, so typing recruit topic in that language.

Sveiki tautieši!
Mēs esam WoW latviesu gilde Avarijas Brigade (classic WoW latviešu ģilde Avārijas Brigāde), kura ņem aktīvu dalību kopš Classic Burning Crusade launča ar 10man reidiem, battlegraundiem, arēnām, instancēm, ģildes čatiem un jo īpaši - 25man reidiem. Ik nedēļas resetu rīkojam divas 25man grupas, kuros sevi var apliecināt gan WoWa iesācēji, gan transferojošie jaunpienācēji, gan veterānu alti un pensionāri.
Aktīvi meklējam un rekrutējam latviešus gan dažādās informācijas apmaiņās ģildes čatos, gan visās savās reida grupās: trīs 10man un divi 25man. Visām 10man grupām ir 13/14 Ulduāras clear status(izņemot vienu grupu, kura nogāza Algalonu), kā arī 9/9 hārdmodēs. 25man ir arī 13/14, taču 6/9 hārdmodes, kur tūliņ kritīs vēl 1-2 hārdmodes.

Nāc, ņem dalību pasaulē vienīgajā latviešu reidģildē, kura piedāvā stabilu un regulāras iespējas reidot Naxxramasu, Ulduāru un drīz jau Trial of Champion ar Icecrown Citadeles reida normal un hardmode instancēm latviešu mēlē.
Šajā 2023. gada 9. marta datumā vēl ir slēgta iespēja transferoties, bet ir maza cerība, ka Mograine serveris raus vaļā vārtus ar iespēju pie mums tikt ar jau uzlevelotiem čariem, kura mums tika liegta kopš pirmās fāzes Lich Kinga ekspansijas atvēršanos. Piekodinu - maza, maza cerība uz transferu.

Svešinieki būs vienmēr un visur, bet savējie?! Savējie ir šeit.
Mūs sakontaktēt var uztaisot čaru Hordes pusē Mograine-EU serverī un zem interfeisa opcijas Who Listes raksta “Avarijas Brigade” un būs redzami tautieši.
Uz tikšanos!

Editēts 24.martā: Joprojām esam, joprojām spēlējam, joprojām dzīvojam un dzīvosim - nākam!
Edits 31.martā: kaplējam, cīnamies, darbojamies. Būstojam divus veterānus levelingā, kuri spēlēja citā serverī, bet nevar transferoties uz Mograine. Vienai 10man grupai Algalons nogāzts. 25man vēl divas hārdmodes klāt uz fārmu 6/9.
Editēts 19.jūlijā: BEIDZOT transfēri atvērušies un arī Trial of the Crusader reida patčs klāt - latviešiem ir otrā elpa pēc jauniem augstumiem! Neskaitāmi transfēri, kā arī 4. grupa uz ToC10HC tiks piestartēta pēc kārtējā pilnā 50no50 mēģinājuma skrējiena pēc lādes apmetņiem! ToC25HC otrajā resetā ir 4/5. Uld10 un Uld25 hārdmōdes arī spridzinam!
Editēts 16.septembrī: Avārijas Brigāde ir šajā konkrētajā septembra dienā vienīgā latviešu valodā reidojošā WoWa reidu grupa pasaulē! Trešais mēnesis ToCa patčā un joprojām reidojam pa piecām 10man grupām ar visām hārdmodēm, kā arī divām 25man grupām. Mēs gatavojamies Icecrown Citadelei - kam Tu?

6 Likes

Bump… bump

2 Likes

Iemetam kādu komentāru, lai nepazūd topiks.

1 Like
  1. Aprīlī, joprojām ejam gan 25m, gan 10m bet ne tik kuplā lokā. Droši pievienojies, jo varbūt tieši Tu sagearosies uz Toc/ Icc a r mūsu reidiem! :slight_smile:

Bump bump…

Pievienojies mums, uz Toc25 vel vietas ir, un paļubom, ar Tevi vai tyavu draugu iznāks 2 skrējieni nedēļā.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.