<Impressive Nolifing> Recruiting

Swedish Guild so the following text will be in swedish.

Hallå i stugorna! Vi är en svensk raiding guild som har funnits på servern sedan release. Vi har en väldigt aktiv roster och discord. Förutom raids körs det en hel del pvp, dungeon farming och alt levling.

Vi letar efter fler spelare till vårt raiding team! Socials är också givetvis välkomna!

Raidtider:

Söndagar (BWL + MC + Ony): 19.00 - 22.30

Ranks:

Trial - Alla börjar som trial under en period om några veckor
Raider - För dig som har klarat trial och som vill raida, men som kanske inte har tid att ordna med world buffs m.m. inför raids. Dock krav att man dyker upp med nödvändiga consumes och enchants till raid.

Core raider - För dig som vill ge det där lilla extra. Som core raider förväntas du förutom consumes och enchants även ordna med world buffs inför raids samt att vi ser väldigt mycket på individuell performance. Core raiders belönas med loot prio på rare items (t.ex. vapen och trinkets).

Vi kör logs på varje raid.

Loot
Vi använder oss av dkp med fasta priser på items (monolith dkp addon). Raider och core raider har prio över trials. Core raiders har prio över raiders på rare items.

Just nu söker vi efter alla raiders som söker en guild där vi försöker bibehålla en god stämining samtidigt som vi forcerar content i en god takt!

Vad kan du förvänta dig av guilden?
Vi är ett trevligt och aktivt gäng där det är enkelt att bli en i gruppen. Ledarskapet består av spelare med allt för många timmars erfarenhet i WoW. Vi har stabila raids, enkelt signup system och bra spridning av loot pga. dkp.

Ta kontakt med Dacida,Daiizy,Bautazar ingame!

Välkommen in i värmen!

Posts on the English Forums must be in English as per the Forum Guidelines: Welcome, Please Read! - #3 by Aerythlea-2611