Hots dziwna Anomalie

Witajcie. Od paru lat mam problem z hotsem tak jak bym był podłączony do jakiego prywatnego serwera. Kiedyś byłem w diamencie 3 przez chyba jakies 2 lata a w pewnym momencie zacząłem wszystko przegrywać a nawet jak mi dobrze idze to jakiś typ z mojego teamu klasycznie z 5 razy pod wierze bez powodu i feeduje aż przeciwnicy będą mieli przewagę 2-3 lvli. Teraz jestem w brązie i do silvera 3 to max pozwalają mi wejść. Kolejna rzecz to najczęściej maja nicki z mojej aktywności internetowej Np. oglądałem transformers i cała 9 graczy ma nicki związane z tym filmem typu optimus deceptikon itd to to nie była jednorazowa sytuacja.Moje skille też często lecą w kompletnie innym kierunku lub nawet jak animacja trafi wroga to nie dostaje żadnych obrażeń jak by był duchem i od niedawna się zdarza jak gram healerem że nie lecze normalnie mam cd bohater nie zginął nie dostał leczenia i pod Tab w statystychak też 0. A jak grałem w diablo 2 to co jakieś 5 min miałem dzwięk wypadającego amuletu który wcale nie poleciał ( nie było w tych miejscach dużo innego dropu że mogło nie wyświetlić). Więc czy jest jakieś coś co służy do takiego trolowania? Czy po prostu jestem słaby i mam schizofremie? :stuck_out_tongue_winking_eye: