Same here ive got local connection and everyelse working fine only battle net have issue/
Tak samo u mnie mam lokalnego dostawce internetu a cała reszta działa tylko battle net ma problemy
Od 4:00 do 6:30 (kiedy się poddałem) wciąż to samo. Brawo.
U mnie to samo ale światłowód mam z Asta-net
Wszystko smiga tylko wow wywala co 3-4 minuty
8:16 still the same issue. ISP is Netia provider - yesterday I had the same issues during raid and moving to mobile data from my phone seemed to help with lessening disconnection frequencies.
Rebooting pc/router etc did not help.
Mam dokładnie to samo od wczoraj od około 13stej. Robiłem już wszystko
- restart routera
- wymiana kabla ETH
- wyłączyłem ipv6 w networ kadapterze oraz w konfiguracji routera
- reinstall bnet
- reinstall wowa
- flush dns
- reset winsock
Dzisiaj zadzwoniłem do dostawcy - Homenet, gdzie powiedzieli, że internet idzie przez Netię, do której od wczoraj wpływa masa zgłoszeń związanych z grami.
Ja mam internet z Cyfrowego Polsatu i mam to samo. Zrobiłem sobie hot spot na telefonie (Orange) i działa bez problemu.
od wczoraj zero zmian !!!
PL - same problems since yesterday Netia service provider
Mi gdzies od 9:15 działa normalnie gram już z 15 min i nie wywaliło ani razu… dziwny problem
Tylko tu nachodzi pytanie dlaczego akurat teraz … gram w World of Warcraft poprzez połączenie Netia już ponad rok a dopiero po co tygodniowym restarcie wszystko się spieprzyło Netia swoją drogą ale Blizzard po restarcie chyba zapomniał podłączyć Polskę do kontaktu
Ja też mam w Netii i wczoraj nie dało się grać, dzisiaj to samo.
Na internecie Playa nie ma rozłączeń po kilku minutach.
Udało się komuś rozwiązać ten problem ?
Tak samo u mnie co 2-3 minuty wywałka i nie zapisuje progresu gry …