Od kilku godzin nie jestem w stanie grać. Gra się uruchamia, mam dostęp do czatów i do wyboru postaci. Na tym koniec. Żadną postacią nie da się rozpocząć gry. Wyświetla bląd 317002, pisze żeby sprawdzić czy masz aktualną wersję i ewentualnie spróbować poźniej.
Mam aktualną wersję. Skan i naprawa nie pomogly. Reinstall nie pomógl. Czyszczenie pamięci podręcznej i reset nie pomagają.
Więc pytanie jest proste. To problem po waszej stronie. KIEDY ZOSTANIE NAPRAWIONY? Jest weekend i nie pozwalacie mi korzystać z oplaconej przeze mnie gry.
Niestety, gry która straciła oficjalne wsparcie, więc takie cyrki będą się powtarzać. U mnie to samo.
Mam nadzieję, że jak blizzzard kiedyś wyłączy serwery, to za grę weźmie się społeczność moderów i gra dostanie drugą młodość.
Niestety problem zaczął się już 8 maja o godzinie 23.30 jak mnie wywaliło z gry i do teraz zero komunikatu. Jak piszę koleżanka, że serwery UE padły więc nic dobrego to nie wróży.
Promocja D4 kosztem Diablo III ? Wszystkie chwyty dozwolone, choć sprzedaż Diablo III trwa nadal. Od wielu lat są problemy i mało etyczne zagrywki Blizzarda. Utrudnienia, braki rozwiązań ,etc … Diablo IV dostaje wszystko co najlepsze kosztem Diablo III - problem w tym, że D4 zbyt kiepsko wchodzi w rynek - tylko filmy świetne. A platyną jakiś geniusz (inaczej) strzelił w kolano Blizzarda i teraz “ratuje twarz” kosztem awarii D3? Diablo II uśmiercili hakerzy, Diablo III sam Blizzard uśmierca? Powiecie czy ktoś to naprawia /chodzi mi o dostęp do gry D3 - kiedy zagramy i czy w ogóle?/?