Bląd Kod 317002

Od kilku godzin nie jestem w stanie grać. Gra się uruchamia, mam dostęp do czatów i do wyboru postaci. Na tym koniec. Żadną postacią nie da się rozpocząć gry. Wyświetla bląd 317002, pisze żeby sprawdzić czy masz aktualną wersję i ewentualnie spróbować poźniej.

Mam aktualną wersję. Skan i naprawa nie pomogly. Reinstall nie pomógl. Czyszczenie pamięci podręcznej i reset nie pomagają.

Więc pytanie jest proste. To problem po waszej stronie. KIEDY ZOSTANIE NAPRAWIONY? Jest weekend i nie pozwalacie mi korzystać z oplaconej przeze mnie gry.

4 polubienia

Niestety, gry która straciła oficjalne wsparcie, więc takie cyrki będą się powtarzać. U mnie to samo.
Mam nadzieję, że jak blizzzard kiedyś wyłączy serwery, to za grę weźmie się społeczność moderów i gra dostanie drugą młodość.

wszystkie serwery UE padły, pozostaje czekać.

Działa tylko sezonowy HC w trybie kampanii.

Niestety problem zaczął się już 8 maja o godzinie 23.30 jak mnie wywaliło z gry i do teraz zero komunikatu. Jak piszę koleżanka, że serwery UE padły więc nic dobrego to nie wróży.

NS hc też działa ale większość poszła pobawić się na serwerach Ameryki.

Promocja D4 kosztem Diablo III ? Wszystkie chwyty dozwolone, choć sprzedaż Diablo III trwa nadal. Od wielu lat są problemy i mało etyczne zagrywki Blizzarda. Utrudnienia, braki rozwiązań ,etc … Diablo IV dostaje wszystko co najlepsze kosztem Diablo III - problem w tym, że D4 zbyt kiepsko wchodzi w rynek - tylko filmy świetne. A platyną jakiś geniusz (inaczej) strzelił w kolano Blizzarda i teraz “ratuje twarz” kosztem awarii D3? Diablo II uśmiercili hakerzy, Diablo III sam Blizzard uśmierca? Powiecie czy ktoś to naprawia /chodzi mi o dostęp do gry D3 - kiedy zagramy i czy w ogóle?/?

1 polubienie