Słuchajcie no Niebieski

Zawsze jak są “planowane” prace,trąbicie o tym dwa dni wcześniej,tymczasem byłżem tu o 15 i nie zauważyłem info o takowych.Znów coś się wam rypło i robicie nas w bambuko tym komunikatem?Mów śmiało prawdę,nikomu nie powiem

W sumie to te prace w czwartek 30-go stycznia były? Bo nie zauważyłem. Może “się” przesunęły na dziś po prostu. ¯\_(ツ)_/¯

Chociaż… czy te “prace konserwacyjne” aby nie zbiegły się “przypadkiem” z patchem do DIV? Żeby ludzie w oczekiwaniu na zakończenie jednak zalogowali się do DIV i coś tam pograli?

nowy miesiąc, nowe albo stare “jaja”. Około 20.00 pojawił się komunikat że restart serwera za 15 min. Wyszłam z gry bo co za sens siedzieć i czekać jak cię wywali na dobrym rifcie. Restartowałam battlnet żeby nie było. Około 20.30 pojawił się komunikat że planowane prace konserwacyjne od 20.00 do północy. Czyli ponownie planowane niezaplanowane. Na nasze nieszczęście chłopaki używają czasu California czyli czasu największej grywalności w Europie.

2 polubienia

Nie demonizujmy blizza, po prostu wczoraj zwolnili ostatnie dwie osoby, które jeszcze coś wiedziały na temat serwerów Diablo ]I[ (“Tak, tak, my to ogarniemy bez Was, to proste, robiliśmy to prawie przy każdym Sezonie…”). No i się… uprościło. :smiley:

1 polubienie

Mam nadzieję, że ci “geniusze” nie wpadną na “pomysła” aby zrestartować sezon, bo po tych szopkach z końcówką poprzedniego to wszystko jest u nich możliwe.
I mam nadzieję, że chociaż jeden z tych kolesi wie że teraz jest nowy/stary 34 sezon i to na początku i nie czas na jego przedwczesne zakończenie.

Jakaś przyczyna tych niespodziewanych prac jest, może jakiś cheat się pojawił? - mało prawdopodobne, bo już wcześniej nikt tam nie reagował na boty czy inne exploity.

Wow, jakiś 2GB update się zaciąga. Może jakieś poważne patche weszły?

No nie no genialnie ^^
Zaciągnęło mi te 2GB po czym przy odpalaniu gry wyskakuje błąd:
Nie można kontynuować wykonywanego kodu, ponieważ nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140_1.dII.

aj waj drogi panie Blumensztajn ale gdzie tu geszeft,gdzie tu zarobek,gdzie piziondz.Ja daję 2 Gb mojego dysku a co oni mnie dajo za to?Bo info brak a organoleptycznie różnicy w grze nie dostrzegam

Na początku to było 2GB ale finalnie to było 3.8 GB, tylko nie wiem czy to w sumie, czy po pobraniu tych 2GB dodatkowo pobrano 3.8 GB a nie jestem pewien bo tego nie śledziłem.
Tyle “contentu” to D3 nie dostało w ostatnich 5-7 latach a teraz to co placebo i zaśmiecanie naszego dysku ?

Spróbuj pobrać i zainstalować pakiet dystrybucyjny ze strony Microsoftu: https://learn.microsoft.com/pl-pl/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170#visual-studio-2015-2017-2019-and-2022

Daj znać czy pomogło.

1 polubienie

nie wiem jak u kolegi, ale u mnie sposób zadziałał. dzięki za podpowiedź.