Ścieżka Zdrowia 15 "Powrót do Un'goro"

Witam serdecznie a to przed wami już 15 ścieżka która już jutro o 19:00.
Niestety moje zobowiązania są brutalnie przerwane dlatego piszę już dziś.
Kochani macie zadania tygodniowe do zrobiena z poniedziałku nie rób tego dzisiaj ale zostaw na nową ściężkę.

Zaczynamy.

Ysera nasza stara smoczyca spała sobie słodko i śniło się jej kraj pełen dinozaurów,który mieszkały naszą planetę miliony lat temu, były ogromne, jadały rośliny a inne były drapieżnikami.
Cóz to za wspaniały sen i znów po raz drugi powrcamy do krainy Un’goro gdzie czekają nas wielkie gady dinozaury.
Któż pamięta pierwszy dodatek związany z Un’goro?
A kto pamięta pierwszy dodatek Ligi Odkrywców? i ich powrót z dodatku z roku smoka?
Pamiętaj odłóż zadania z poniedziałku na jutro twój exp przepadnie gdy zrobisz.
Nie zapomnij by otworzyć pakiety.
Niech pierwszy ryk dinozaura zaryknie w Un’goro już jutro o 19:00,który powrcamy z nowym dlc.

2 polubienia

09.07 - 30 lvl. Opening jak się spodziewałem poszedł dobrze, ale nie wybitnie jak w poprzednim dodatku. Ogólnie mam jakieś wrażenie, że zmniejszyli Pity Timer jak i zwiększyli częstość wypadania epików i legend. Otworzyłem na start 208 paksów (w tym 11 złotych) z nowego dodatku, wypadło 13 legend, w tym 2 złote i 2 sygnatury oraz pierwszy raz w mojej karierze zdobyłem wszystkie epiki w dwóch kopiach z samego openingu na start dodatku… Legendy pokraftowane, aby do 50 lvlu po ostatnią legendę i zamykamy dodatek :slight_smile:

3 polubienia

spierdalaj. pięniadze wydane w bloto. świetne zabawa vs murliki gratuluje blizzard kolejny popis balansu jak i w innych grach. moje zaufanie do was sie skończyło. jets z was banda partaczy.

:volcano: :world_map: 13.07.25 :world_map: :volcano:

Zaczynamy nowy dodatek z openingiem 234 pakietów, wszystko elegancko wydropione bez 4 legend ale to do wytworzenia. Z ciekawszych to wskoczyły dwie złote legendy i 3 sygnatury. Z czego sygnatura Bralmy wygląda mega :fire:

1 polubienie

14.07.
Level 18, 5 golda, 48240 (+24125+złote) pyłu. 1 pakiet standardowy czeka już na następny dodatek. 3 bilety na arenę. 9 złoto na standardzie.
Z openingu wypadły mi jak dotąd 3 legendy: Ido, Krog i Eliza, ze ścieżki - quest warriora.

1 polubienie

21.07.2025
47 poziom
Dodatek na pełnej zbieram karty z dlc, nie narzekam.
ETC z festiwalu legend już nie jest zbanowany na dzicz.
Oby tak dalej :slight_smile:

2 polubienia

21.07 - 61 lvl wbity, kolekcjonowanie zamknięte, gra mi się nieźle w tym dodatku. Pograłem trochę znienawidzonym Murlok Paladynem, głównie po to by dobić 500 winów oraz wykonać questa na ilość wykonanych zadań… Nie lubię grać tego typu taliami. Za to nieźle siadł mi Elemental Shaman, wychodzi mi nim niezłe WR w pojedynkach przeciwko Murlokom. Dodatek w moim rankingu raczej jeden z tych średnich, liczyłem na ciekawsze questy i decki pod nie…

2 polubienia

:volcano: :world_map: 30.07.25 :world_map: :volcano:

68 poziom, 1900 :coin:

Legenda wbita na ostatki miesiaca, powiem szczerze, że dodatek zyskał troche w oczach po nerfach i buffach. Chyba najbardziej siadają mi Questy do Shamana, Priesta i DH. Z czego ostatni jest przezemnie męczony zarowno na standardzie jak i dziczy.
Co poniekąd frustruje to ciag dalszy ciszy Zamieci odnośnie kijowej monetyzacji peta jak i inne posunięcia z generacja grafik promujacych za pomocą AI i innych wtop. Coraz mocniej odczuwa się skupienie na zysku niż społeczności.

3 polubienia

1.08.2025
58 poziom
Nowy sezon czas zacząć ale jest pewien kłopot bo rozdaja klasyczny revers który istnieje od początku.
karty zbieram i zobaczymy jaki ruchy będą.

2 polubienia

u mnie 66lvl brak ciekawych deckow w standardzie do stworzenia ;(

2 polubienia

11.08.2025
70 poziom
Nie wiem jak wy ale ja już wypatruję nowej mini serii moja intucja podpowiada mi,że we wrześniu.
Póki co jazda na pełnej w rankingach.

2 polubienia

:volcano: :world_map: 24.08.25 :world_map: :volcano:

98 poziom, 5260 :coin:

Myślę że nowy set wypadł dobrze, dał mi chyba więcej fun’u niż Szmaragdowy sen, troche już czeka się na mini set. Event z Umbrą już zrobiony, lega wbita. Dla fun’u pyka się na dziczy Higlander Quest DH

2 polubienia

26.08 - 100 lvl, gra się bardzo przyjemnie… Myślałem, że będzie ciut wyższy poziom, ale kompletnie mi nie siada ustawka z tymi zadaniami i zmianami… A i jak mam wolny czas gdzieś poza domem to zamiast włączać HS-a to odpalam audiobooki, więc tez trochę mniej doświadczenia wlatuje…

2 polubienia

1.09.2025
88 poziom.
Nowy wrześniowy sezon czas zacząć jeszcze wczoraj próbowałem do rankingu wbić zadania by zakończyć wydarzenie a wciąż na horyzoncie mini seria z drugiego dlc z roku rapotora.
Już coś powinniśmy wiedzieć.

2 polubienia

u mnie na dzień 01.09.25; 87lvl 4.3k golda.
Wakacje ciepło mało gram więcej wchodzi w zimne miesiące ^^

2 polubienia

:volcano: :world_map: 06.09.25 :world_map: :volcano:

130 poziom, 6900 :coin:

Wszystkie osiągnięcia ogarniete z miniserii. Fajne odniesienia do starych kart z przeszłości. Chyba nie wpłyneły nowe karty na metę. Co do eventu day of rebirth to jakis dramat z zaliczeniem tygodniowych zadań, dosyc męczące.

1 polubienie

15.09.2025
100 poziom ścieżka ukończona event z nowej mini serii jaka tako czyli źle ciągle trzeba farmić na rankingach.
A poniewzaż mineło już dwa tygodnie od mini serii może jakieś nerfy?

O jakich nerfach myślisz?

Blizzard po tygodniu albo dwóch od wydania mini serii ogłasza małą aktualizacje po stronie servera gdzie kilka kart zaliczają nerfy a kilka buffy.

Tak bywało do tej pory, ale wydaje mi się, że bardziej chodzi o konieczność niż zasadę. Stąd pytanie, czy uważasz, że jakieś konkretne karty zasługują na nerfy/buffy, skoro przywołujesz ten temat :smiley: Ze swojej strony osobiście chętnie bym zobaczył nerf questu paladyna. Niech będzie to seria zadań i kończy się po trzech razach, czyli maksymalny buff to +3/+3 (a i tak będzie to op).