Tak, tak dobrze widzicie już jutro startuje ostatnie 3 dlc z roku raptora a w nim nowa ścieżka nagród punktualnie o 18:00 (zmiana czasu z letniego na zimowym)
Odłoż wszystkie zadania z dzisiaj na jutro bo pożałujesz tego co uczyniłeś.
Zapraszamy serdecznie do składania raportów i pomożmy Chromi ocalić czas przez nieznane.
05.11 - 29 lvl. Na start otworzone troche ponad 200 paksów + dokupienie pakietu z 2 legendami.. Po openingu brakowało mi dosłownie 5 legend, 4 stworzyłem, a ostatnia wpadnie za 50 lvl . Drop był przyzwoity, szczególnie pod kątem epików, bo po ścieżce będę miał zebrane wszystkie w 2 kopiach. Dziś pora przejrzeć na spokojnie karty, jakieś decki i będę podejmował próby dotarcia do Diamentu
77 pakietów, 5 legend. +1 złoty pakiet i w nim była jedna specjalna legenda, więc razem 78 pakietów i 6 legend
Pierwszy dobry unboxing w tym roku. Pierwsze 4 legendy były w pierwszych 45 pakietach (otworzone 40 na raz po pierwszej trafionej i tam były aż 3). Ostatnia legenda poleciała po przeszło 30 pakietach, więc pod koniec totalnie przestało żreć.
Wszystkie osiągnięcia wykonane podbity ładnie poziom. Legenda wbita agro hunterem na standardzie. Nie jest to mój faworyt tego dodatku. Na ten moment bawię się Dragon Mage, Ashara Druidem, Mediv Priest i Mill DH na standardzie. Plagą tego dodatku jest shaman i Proto mage i priest. Strasznie męczące i niezbalansowane
42 lvl 55 golda
Miałem ok. 5800 golda przed dodatkiem, a po jego wyjściu ze ścieżki wpadło mi jeszcze 850. Finalnie otworzyłem 11 pakietów standardowych, 93 z dodatku Linie Czasu i 1 złoty pakiet. Wypadły mi Powłok, Wieczny Żniwiarz; Krona, Opiekun Eonów; Sylwana, Generał Tropicieli; Łuski spoza czasu i Garona Półorczyca. A ze ścieżki Talanji, Władczyni Grobów.
Z bólem przyznaję, że przepaliłem w weekend daily questa, nie udało mi się zdobyć jednego pakietu z dropów, a co najgorsze - mój opening pakietów się nie nagrał. Trzeba było lepiej sprawdzić czy się nagrywa. Ech, i tak miał to być ostatni opening raczej, bo nie zanosi się na to, żebym grał w HS’a po tym dodatku.
Reszta stanu konta: 43710 pyłu (+30180 z nadmiarowych +złote). Ranga złoto 5 na standardzie.
Nowe karty nadchodzą, jezeli chodzi o zaklęcie to czy otwarcie lokacji raz jeszcze jest mocne? Ciężko stwierdzić może dla lokacji z spell dmg. Co do nowej legendarnej karty dla loladyna, to raczej słaba, zbyt wolna.