Ściezka Zdrowia 16 "Strażniczka Czasu Chromia"

Halo, Halo shangtsung kłania się nisko.

Tak, tak dobrze widzicie już jutro startuje ostatnie 3 dlc z roku raptora a w nim nowa ścieżka nagród punktualnie o 18:00 (zmiana czasu z letniego na zimowym)

Odłoż wszystkie zadania z dzisiaj na jutro bo pożałujesz tego co uczyniłeś.

Zapraszamy serdecznie do składania raportów i pomożmy Chromi ocalić czas przez nieznane.

Niech moc czasu będą z wami.

Nie zapomnij otworzyć pakietów z 3 dlc.

05.11 - 29 lvl. Na start otworzone troche ponad 200 paksów + dokupienie pakietu z 2 legendami.. Po openingu brakowało mi dosłownie 5 legend, 4 stworzyłem, a ostatnia wpadnie za 50 lvl . Drop był przyzwoity, szczególnie pod kątem epików, bo po ścieżce będę miał zebrane wszystkie w 2 kopiach. Dziś pora przejrzeć na spokojnie karty, jakieś decki i będę podejmował próby dotarcia do Diamentu :slight_smile:

3 polubienia

77 pakietów, 5 legend. +1 złoty pakiet i w nim była jedna specjalna legenda, więc razem 78 pakietów i 6 legend

Pierwszy dobry unboxing w tym roku. Pierwsze 4 legendy były w pierwszych 45 pakietach (otworzone 40 na raz po pierwszej trafionej i tam były aż 3). Ostatnia legenda poleciała po przeszło 30 pakietach, więc pod koniec totalnie przestało żreć.

2 polubienia

:hourglass_done: :alien_monster: 06.11.2025 :alien_monster: :hourglass_done:

256 pakietów w tym 11 złotych

17 legend wydropione w tym jedna złota i dwie sygnatury. Fajnie sypnęło. Aktualnie bawie siejakimśdeckiem z Talanji i Bwonsamdi

1 polubienie

10.11.2025

Poziom 37

Jazda z tym dlc zobaczymy co Blizzard zaproponawał, jazda z sezonem na listopada w rankigach moją ulubioną klasą.

1 polubienie

:hourglass_done: :alien_monster: 18.11.2025 :alien_monster: :hourglass_done:

68 lvl :rolled_up_newspaper: 2030 :coin:

Wszystkie osiągnięcia wykonane podbity ładnie poziom. Legenda wbita agro hunterem na standardzie. Nie jest to mój faworyt tego dodatku. Na ten moment bawię się Dragon Mage, Ashara Druidem, Mediv Priest i Mill DH na standardzie. Plagą tego dodatku jest shaman i Proto mage i priest. Strasznie męczące i niezbalansowane

1 polubienie

42 lvl 55 golda
Miałem ok. 5800 golda przed dodatkiem, a po jego wyjściu ze ścieżki wpadło mi jeszcze 850. Finalnie otworzyłem 11 pakietów standardowych, 93 z dodatku Linie Czasu i 1 złoty pakiet. Wypadły mi Powłok, Wieczny Żniwiarz; Krona, Opiekun Eonów; Sylwana, Generał Tropicieli; Łuski spoza czasu i Garona Półorczyca. A ze ścieżki Talanji, Władczyni Grobów.
Z bólem przyznaję, że przepaliłem w weekend daily questa, nie udało mi się zdobyć jednego pakietu z dropów, a co najgorsze - mój opening pakietów się nie nagrał. Trzeba było lepiej sprawdzić czy się nagrywa. Ech, i tak miał to być ostatni opening raczej, bo nie zanosi się na to, żebym grał w HS’a po tym dodatku.
Reszta stanu konta: 43710 pyłu (+30180 z nadmiarowych +złote). Ranga złoto 5 na standardzie.

24.11.2025

55 poziom

Listopadowy ranking uważam za zakończony, event z Chromią zakończony.

Mój nos podpowiada mi,że w grudniu nowy sezon ustawek bo do 2 grudnia jest ważny karnet.

:hourglass_done: :alien_monster: 02.12.2025 :alien_monster: :hourglass_done:

91 lvl :rolled_up_newspaper: 4100 :coin:

Nowe karty nadchodzą, jezeli chodzi o zaklęcie to czy otwarcie lokacji raz jeszcze jest mocne? Ciężko stwierdzić może dla lokacji z spell dmg. Co do nowej legendarnej karty dla loladyna, to raczej słaba, zbyt wolna.

1 polubienie