Ściezka Zdrowia 16 "Strażniczka Czasu Chromia"

2.02.2026

131 Poziom

Zaczynamy lutowy sezon na rankingach już wkrótce zabieram się za coroczne podsumowanie aktualnego roku hs bądźcie czujni myśle,że okolicach drugiego tygodnia lutego lub wcześniej.

1 polubienie

:hourglass_done: :alien_monster: 11.02.2026 :alien_monster: :hourglass_done:

233 lvl :rolled_up_newspaper: 12000 :coin:

Przwd nami nowy rok, nowy dodatek. Wygląda na to że śmiercioskrzydły może przynieść mocnych stronników. Zobaczymy jak to się rozkręci. Ale sporo gratisów daje znać że agresywny system z loterią daje w kabzę. Miejmy nadzieję że jakość nie pójdzie w odstawkę.

1 polubienie

f..k you forever, f..k you

24.02. A dajcie spokój - kto to widział, żeby zamykać zadanie o 9? Dosłownie gdyby zaliczyło mi grę, do której zakolejkowałem się minutę przed końcem, miałbym Ragnarosa. Nie wiem - pewnie nie ma żadnej opcji odwołania się od tego?

Ogólnie to słabo mi się gra (Złoto 9 na standardzie). Przepaliłem ostatnio aż 2 questy tygodniowe. Zwykle staram się grać co trzy dni, ale teraz albo zapomniałem, albo po prostu nie miałem szczęścia i standardowe posiedzenia nie wystarczyły.

Stan konta: poziom 150, 5205 golda, 36390 pyły (+32785 z powtórek + złote), 4 pakiety standardowe, 1 złoty i 1 posiłkowy, 5 pakietów z nowego rozszerzenia. Właśnie wypadł mi złoty Rafaam! <3

2.03.2026

172 Poziom

Coraz bliżej 17 marca do rozpoczęcia nowego dlc,nowy marcowy sezon rozpoczęty,16 marca wstrzymuję się ze zrobieniem dalily week na starej ścieżce by zostawić na nową ścieżkę nagród.

Czyli można jeszcze podziałać.

:hourglass_done: :alien_monster: 02.03.2026 :alien_monster: :hourglass_done:

272 lvl :rolled_up_newspaper: 14000 :coin:

Nowy dodatek zbliża się wielkimi krokami. Zapowiada się że rok hs chxe zacząć z przytupem. Chyba najbardziej cieszy mnie powrót Genna z dosyć mocną mechaniką. Rozczarowanie dodatku to łowca, nie wiadomo w którą stronę chcieli iść. Dostaje mocną legendę do talii ze smokami jednocześnie prawie wcale ich nie dostając. Ale może efekt będzie na tyle mocny że znajdzię grywalność. Chyba łowca podobnie miał w dodatku Witchwood. Gdzie chcieli dać karty do talii na smokach ale w sumie nijak się to nie zgrywało.

15.03.2026

191

Poziom

Radzę już odpuścić jutrzejsze zadania na starej ścieżce a jeśli grasz w standard to twoja ostatnie dwa dni, 17 marca o 19:00 startuje nowy dodatek,nowy rok hs i radzę jeszcze pozbyć się kart ze standardu by zbudować nową talię na standard.

Nowa 17 ścieżka zdrowia napiszę już jutro a wy w tym czasie nie rób w poniedziałek zadań a zostaw na nową ścieżkę,możesz zrobić ustawkę gdzie zgodnię z moją teorią nowy sezon rozpocznie się 21 kwietnia,bo do 14 kwietnia trwa aktualna płatna oferta.

255 poziom , ponad 25k złota i 53k pyłu to jedyne co mnie trzyma przy tej gównianej grze.

Jednak patrząc na nowe karty z kolejnego super gównianego dodatku dochodzę do wniosku że chyba wreszcie skasuje tą gównianą grę…

1 polubienie

:hourglass_done: :alien_monster: 16.03.2026 :alien_monster: :hourglass_done:

290 lvl :rolled_up_newspaper: 14900 :coin:

Ostatni update w tej ścieżce, udanego openingu dla wszystkich którzy jeszxze czekali. Ja dopiero w sobotę startuje. Zadania tygodniowe i dzienne juz czekają na nową ścieżkę. Jaki był dodatek AtT? Mocno średni, na standardzie troche bawiłem się Bwonsamdi DK i Dragon Warrior, ale czegoś mi brakowało. Jestem ciekaw nowego dodatku, kolosi z zatopionego byli ciekawą opcją zobaczymy co z nowym nabytkiem

1 polubienie

17.03.2026

Stan konta: 179 level, 6655 golda, 1 złoty standard, 4 standardowe, 1 posiłkowy, 15 pakietów Kataklizmu, 1 złoty Kataklizm, 37890 (+32900 z powtórek + złote) pyłu. Do tego 15 niewykorzystanych pakietów na Arenę.
Ranga standard: srebro 3.
Z nowej ścieżki otrzymałem (poziom 8): legendę Chromatus i 4 nowe pakiety Kataklizmu.
Nie chcę nabijać sobie posta w temacie o nowej ścieżce. Gdyby nie obsuwa w pisaniu posta i to, że kolega wyzwał mnie na pojedynek, niczego bym z nowej ścieżki nie miał.

Edit: odebrałem jeszcze ze sklepu 2 gratisowe pakiety i parę darmowych kart ze sklepiku.