17 marca nowy rok HS?

Elo mordki tutaj Shangtsung8 kłaniam się nisko.

Mamy już luty a to oznacza tylko jedno już wkrótce rotacja w standardzie,pożegnanie ze starym rokiem w Hs a powitanie nowego roku hs.

Ten temat potraktujcie jako prolog do mojego rocznego podsumowania roku pegaza,który już wkrótce zabieram się do pracy.

Zapnij pasy i usiądź wygodnie i posłuchaj teorii.

W listopadzie 2025 wyszedł już 3 ostatnie dlc a w styczniu wleciała mini seria i pewnie w dalszym ciągu ogrywasz rankingi na nowy sezon nieważne czy standard czy dzicz.

A oto moja teoria wraz z premierą każdego dlc Blizzard zostawia pewną wskazówkę, zapytasz jaką? O to moja odpowiedź karnet tylko za realną kase do płatnej ścieżki nagród zwróć uwagę na datę nie chcesz iść i sprawdzić? masz ściągę karnet do 3 dlc z roku rapotora wygasa 10 marca 2026 i co dalej?

Moja teoria zakłada,że nowe dlc z nowym rokiem hs który zastąpi rok pegaza razem z rotacją w standardzie nastąpi 17 marca, pewnie się zastawiasz skąd to wiem?

To działa na zasadzie intuicji ale Blizzard zawsze może moją teorie obalić i zaproponować inną datę.

Ja stawiam na 17 marca a w kalendarzu 2 luty najkrótszy miesiąc, szybko zleci.

Czy moja teoria się sprawdzić czy zostanie obalona?

Wszysto zależy już Blizzarda pamiętaj 10 marca koniec karnetu a 17 marca może pojawić nowy rok albo nie.

A wy co sądzicie o tej teori?

sądzimy że ta gra to chujowizna i niech wydupcają z nowym spedalonym rokiem

3 polubienia

Zeddy robił analizę i na bazie danych z hearthpwn wychodzi, że najbardziej prawdopodobna data to 11 pre-patch (bo wtedy wygasa możliwość zakupu season passa) i preorder taki jak ostatnio, a 18 launch dodatku/nowej rotacji.

ale to wypada w środę a dlc wychodzą we wtorki

Oboje wiemy że tego nie zrobią

Karnet za realną kasę? :laughing: dobrze czytam, no wtedy to już Cię tylko raz zrobią w…
to znacznie lepsze od niekończącej się historii :rofl: :partying_face:
A oto losowanie ZA DARMO PATRZCIE I PODZIWIAJCIE i te skaczące pieski i króliczki i inne takie :heart_eyes: :smirking_face:

Wiedziałem 17 marca nowe dlc moja teoria potwierdzona.