Nadchodząca aktualizacja ścieżki nagród

Nadchodząca aktualizacja ścieżki nagród

Jesteśmy gotowi przedstawić ze szczegółami wszystkie zmiany, które zaczniemy wprowadzać w tym miesiącu.

Wyświetl cały artykuł

Nie to jak w przyrodzie najpierw trzeba zabrać by było co rozdawać :joy_cat:

1 polubienie

Typowe działanie PR bugzarda:
Najpierw coś spieprzyć na maxa, a potem częściowo naprawić i udawać przyjazną dla graczy grę, podczas gdy tak naprawdę jest to zwykła pazerność na kasę …

Nie martw się, kiedyś na pewno ktoś gdzieś stworzy jakąś grę w której nie będą naprawiane żadne rzeczy specjalnie po to aby zadowolić graczy takich jak Ty.

2 polubienia

Wiadomo kiedy dokładnie ścieżka nagród zostanie zaaktualizowana?

1 polubienie

Dobre pytanie .

Oni mają czas. :roll_eyes:

1 polubienie

Jeśli specjalna nagroda ma być dostępna od 15 grudnia, to pewnie wtedy też wprowadzą aktualizacje na PC, a na telefony 16 grudnia.

Czekam tylko na następne zmiany, o których mowa w tym samym artykule. Pewnie przy kolejny sezonie z battle passem dostaniemy powtórkę z rozrywki, jak było to z bonusami z Ustawki. Nagle znów dojdą do wniosku, że masę bonusów, większa ilość złota itp. będzie do dokupienia za realną gotówkę, a standardowe nagrody wrócą do poziomu tego sprzed startu battle passa.

2 polubienia

Może wreszcie dodadzą kolejny rozdział księgi bohaterów bo ostatni był 2 miesiące temu a mieli raz w miesiącu wydawać…

1 polubienie

Ja mam problem w sumie błahy. Nie podoba mi się, że późniejsze wersje portretów przedstawiają postać całej w krasie, a nie jak reszta od pasa w górę. Same w sobie fajnie wyglądają, ale mało co widać na tych obrazkach.

1 polubienie

A nie było mowy że postarają się co miesiąc?
To nie było gwarantowane.

1 polubienie