Informacje o aktualizacji 19.2.1

Informacje o aktualizacji 19.2.1

Najnowsza aktualizacja balansu obejmuje zmiany w kartach Edwin VanCleef i Kastet Bagnokostny w Standardzie oraz Elistra Wiekuista w Ustawce, a także kilka poprawek błędów.

Wyświetl cały artykuł

Nie no z takim nerfem kastetu to Evolve szaman przestanie istnieć :smiley: 1 dmg mniej tyle zmienia, że ta broń praktycznie przestała być grywalna :rofl:

5 polubień

A co z zadaniem z zimowej uczty? Dalej nie mogę wykonać bo gra mi się zbugowała podobno miało być osiągnięcie za przejście Uthera w księdze Bohaterów

Ważna informacja z Twittera! Nie pyłujcie Van Cleefa, planują go wrzucić do Hall of Fame w tym roku i cofnąć przy okazji nerfa.

2 polubienia

Dzięki za info, spyłuję za pełny koszt teraz, a przed przeniesieniem zrobię złotego :slight_smile:

2 polubienia

Niby nie zmienia dużo ale jednak teraz już nie rzuci się go tak łatwo z piratem. Blizzard ostatnio woli nerfić lekko i później ewentualnie poprawiać. Jest to według mnie lepsze rozwiązanie niż kiedyś gdy jakaś karta dostawała nefa to z miejsca stawała się niegrywalna.

Ten nerf niewiele zmienia, a bugzard to banda idiotów…

1 polubienie

Dziwne, u mnie za spyłowanie Edwina pokazuje 400 pyłu…

Hunter na agoniach w starciach dalej bez nerfach :slight_smile:

1 polubienie

Nowe szczegóły: pyłować Van Cleefa teraz, bo idą zmiany w grze i w Hall of Fame.

Ahh czyli kolejny sposób na “darmowy” pył za salę sław chcą zabrać i jeszcze bardziej dokręcić pieniężna śrubę :smile:

2 polubienia

Spyłowany za 400. Czy możesz również doradzić co zrobić z bronią ewolucyjnego szamana? Sam nie mogę podjąć decyzji więc potrzebuję porady…

prędzej nerf przydał by się discard warlockowi

1 polubienie

Jak za 400 to współczuję, mój poszedł za 1600 :star_struck:

2 polubienia

Ten nerf sprawił że win ratio Evolve Shamana spadło z okolic 56% do okolic 51%, a popularność z około 16% do około 8%. Pochopne wnioski takie piękne. :heart:

2 polubienia

Ponowiam pytanie kiedy twórcy naprawią ten bug z zadaniem z zimowej uczty to zadanie blokuje pozostałe sloty ba inne a co z osiągnięciem Uthera w księdze Bohaterów?

no nareszcie skończą brać do tej głupiej broni całą talie stroników za 1i 2 many

No i zamiast szamana mamy teraz łowce z ponad 60%WR który jest bardziej agresywny niż szaman. No ale jak wiadomo HS nie lubi pustki.

Od paru lat wyznaje zasadę: jeśli coś cię wkurza i jest za mocne - zacznij grać tym samym. Uwierz mi ze czasem to nie jest za mocne. Ja nie trawie demon Huntera i odkąd wyszedł miałem jakoś mniej niż 50 gier łącznie nim, ale zrobiłem sobie ten pół otk deck z illgynothem bo dziewczyna mi na openingu wydropiła i gra się spoko. Nie jest to jakieś aggro mega

2 polubienia

Żadne nerfy nie byłyby potrzebne, gdyby dobór kart i przeciwników były losowe, a nie ustawione “z góry” w 80 %. Tyle tylko, że wtedy nie byłaby możliwa “segregacja finansowa” i mogliby wygrywać ci, którzy nie płacą, a są lepsi.