Wśród prac włoskiego artysty znaleźć można kultowe grafiki z Warcraft i Hearthstone.
Ja wszystko rozumiem… Ale Ty naprawdę atakujesz już nawet grafików!? XDDDDD
Chłopie! Rozumiem że nie lubisz blizzarda… Ale Pan Alex Horley robi naprawdę śliczną robotę! Po co ta złość?
Czytanie ze zrozumieniem to coraz rzadsza umiejętność…
Po pierwsze moja krytyka przede wszystkim dotyczy pracownika bugzarda, który dwa razy umieszcza na forum dokładnie ten sam post, a nie Pana Alexa Horley.
Po drugie Pan Alex Horley od 15 lat jest PRACOWNIKIEM bugzarda, a to nie czyni go artystą.
Jakośc jego prac mówi dość wiele…
Robi to dla kasy, a nie dla sztuki…
Artysta tworzy sztukę, a nie pracuje dla bugzarda, ale to pewnie zbyt trudne dla ciebie do pojęcia…
Jedno nie wyklucza drugiego… Skoro ma talent, to dlaczego by na tym nie zarobić?
Mój brat za młodu był naprawdę świetnym rysownikiem/malarzem, postanowił to wykorzystać i ciężką pracą szlifował swój talent… Dziś jest jednym z największych tatuażystów w Polsce, do którego zjeżdzają się ludzie z EU i USA…
Można robić coś wspaniałego i jednocześnie brać za to pieniądze! Tak działa świat!
Ktoś tu jest uprzedzony do tego stopnia, że za rok nawet w sytuacji tak błahej jak zobaczenie dostawcy pizzy wychodzącego z siedziby Blizzarda próbowałby zmieszać taką osobę z błotem, a potem przez miesiąc prześladował tą osobę na kontach społecznościowych przy okazji grożąc całej jego rodzinie.
Planujesz kiedyś puścić na luz, czy zamiast tego chcesz się pogrążać w tej nienawiści do przypadkowych osób do końca Twojego życia?
Śnieg pada.
Awikun: “cholerny bugzard!”
awikun kiedyś:
“skoro blizzard stosuje algorytmy które ustalają jaka talia ma z jaka grać to będę budował własne talie by nie dać się tym niecnym praktykom”
awikun dziś:
" artysta pracujący dla bugzarda to nie artysta"
chłopie daj se spokój z tą grą jak cię wkurza
To nie sama gra mnie tak wkurza, tylko niekompetencja pracowników bugzarda…
Ostatni przykład to ban na forum na 24 godziny za ten post powyżej. Jako powód podano:
“…Przewinienie: Harassment
To aż 2 razy trzeba promować tego pseudoartystę bugzarda???..”
Ze słownika :harassment - nękanie, dokuczanie, niepokojenie; molestowanie
Na normalnych forach za harassment uznaje się bezpodstawne atakowanie, obrażanie, wyzywanie itp. innych użytkowników forum.
Pan Alex Horley NIE JEST UŻYTKOWNIKIEM tego forum a nazwanie go pseudoartystą to stwierdzenie faktu a nie wyzywanie albo obraza…
Muahahaha widze nowy lech roch pawlak freestajluje xd smiechlem xd chociaz on tyle nie bluzgal slabe w uj. Jak policja polska :v PS. Nie ufaj lysym mogą być rudzi xD