Odświeżenie ścieżki nagród i karty diamentowe

Odświeżenie ścieżki nagród i karty diamentowe

Rozszerzenie Zahartowani przez Pustkowia wprowadza ulepszoną ścieżkę nagród i karty diamentowe!

Wyświetl cały artykuł

A czy dostaniemy wszystkie skórki dla danego bohater a niż tylko wybrać tylko jedną oczywiście za 50 poziom w starej ścieżce nagród???

1-nie mam wątpliwości. Sh… Ma mniej niż 15 lub lub jest ograniczony.
2-już zaczynają kombinować przy czymś co na chwilę wyszło na dobre, ahhh bli$$

1 polubienie

Diamentowe karty brzmi interesująco.

1 polubienie

Złote niewytwarzalne karty to straszny scam. Gdybym mógł je spyłować, to co innego.

3 polubienia

O jasna cholera, to niezłe wiadomości z samego rana :smiley: diamentowe karty wyglądają przekozacko i będę je miał na 100%. Dla mnie wszystko pasuje a, że lubię złote karty, to fakt, że nie można ich spyłować w ogóle mi nie przeszkadza :slight_smile: hype 110% :))

A co tu jest do kombinowania? i tak końcowo masz więcej golda niż według starego systemu. A teraz jeszcze ułatwiają zdobywanie poziomów (w sensie, wychodzi na to samo, ale człowiek ma wrażenie szybszej progresji). Nie rozumiem słów oburzenia. Zamiast się cieszyć, że coś robią to wieczne marudzenie.

1 polubienie

Oj widać już było po tym dodatku, ze da radę nieźle zarobić na nowej ścieżce nagród, więc to dla mnie są drobne zmiany, a skinami nie pogardzę :slight_smile: Praktycznie jedyną różnica w nagrodach jest to, że dostaniemy kilka złotych kart więcej, których nie odczarujemy. Karty platynowe też fajnie się prezentują (szkoda, że nie są za dobre :stuck_out_tongue: ), boję się, że po zdobyciu 50 lvlu wykraftuję resztę legend by zdobyć obie. Teraz aby poproszę budla pakietów z Wilda, gdzie będzie dodany platynowy Fandral :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Te diamentowe karty to kolejny dowód na to jak bugzard chce więcej kasy od graczy…
Uzbieranie kompletu legend = kup więcej pakietów,
a ta druga legenda kup battle passa do kretyńskiej ustawki opartej w 90% na RNG…

2 polubienia