Rozszerzenie Zahartowani przez Pustkowia wprowadza ulepszoną ścieżkę nagród i karty diamentowe!
A czy dostaniemy wszystkie skórki dla danego bohater a niż tylko wybrać tylko jedną oczywiście za 50 poziom w starej ścieżce nagród???
1-nie mam wątpliwości. Sh… Ma mniej niż 15 lub lub jest ograniczony.
2-już zaczynają kombinować przy czymś co na chwilę wyszło na dobre, ahhh bli$$
Diamentowe karty brzmi interesująco.
Złote niewytwarzalne karty to straszny scam. Gdybym mógł je spyłować, to co innego.
O jasna cholera, to niezłe wiadomości z samego rana diamentowe karty wyglądają przekozacko i będę je miał na 100%. Dla mnie wszystko pasuje a, że lubię złote karty, to fakt, że nie można ich spyłować w ogóle mi nie przeszkadza
hype 110% :))
A co tu jest do kombinowania? i tak końcowo masz więcej golda niż według starego systemu. A teraz jeszcze ułatwiają zdobywanie poziomów (w sensie, wychodzi na to samo, ale człowiek ma wrażenie szybszej progresji). Nie rozumiem słów oburzenia. Zamiast się cieszyć, że coś robią to wieczne marudzenie.
Oj widać już było po tym dodatku, ze da radę nieźle zarobić na nowej ścieżce nagród, więc to dla mnie są drobne zmiany, a skinami nie pogardzę Praktycznie jedyną różnica w nagrodach jest to, że dostaniemy kilka złotych kart więcej, których nie odczarujemy. Karty platynowe też fajnie się prezentują (szkoda, że nie są za dobre
), boję się, że po zdobyciu 50 lvlu wykraftuję resztę legend by zdobyć obie. Teraz aby poproszę budla pakietów z Wilda, gdzie będzie dodany platynowy Fandral
Te diamentowe karty to kolejny dowód na to jak bugzard chce więcej kasy od graczy…
Uzbieranie kompletu legend = kup więcej pakietów,
a ta druga legenda kup battle passa do kretyńskiej ustawki opartej w 90% na RNG…