Najnowsze rozszerzenie do Hearthstone jest już dostępne! Zalogujcie się teraz i otwórzcie nowe pakiety kart!
No i tylko tyle da się zrobić - otworzyć pakiety za hajs, żadniej gry nie można znaleźć. Brawo Blizzard.
Nie Blizzaed tylko bugzard
Najbardziej pasuje Small Indie Company.
A u mnie wszystko działało i w 20 paczkach miałem 3 legendy i 6 epików
103 paczki i 4 legendy - bez komentarza
Ktoś poza mną ma już dość tych wieżyczek?
Bardzo przedłużają grę, bo gracz skupia się na ubiciu ich zamiast na pójście w twarz, ale z drugiej strony to fajnie, bo rodzi się strategia, pole bitwy, budowanie wiosek dosłownie
Zdążyłem już pograć trochę i o ile te wieżyczki są denerwujące na zasadzie co ja mam rzucić, żeby się samemu nie zabić tak ten mag co sobie rzuca, dobiera i rzuca kolejne karty za darmo jest po prostu “Radosny”.
Dlategoż zastanawiam się po co w tej grze w ogóle jest mana, kiedy niektórzy sobie rzucają karty za darmo.
No nic idę szukać maga na Arenie .
A kiedy szaman dostanie ten nowy totem z mocy specjalnej ?
Ma już Totem Siły widziałem na sesjach gdy grałem.Totemy pojawiają się losowo.
Dla mnie powini dodać oznaczenia kart których nie da się zpyłować.
Wleciał hotfix gdyż przy niektórych skinach szamana jeszcze można było używać starego totemu .
Za drugim razem się udało i wpadła moja pierwsza dwunastka.
https://i.imgur.com/B0flnvK.png
Do tej pory nie grywałem areny jak nie miałem darmowego biletu i w sumie chyba zacznę częściej zaglądać, bo tu dużo trudniej wyciągnąć manę z kapelusza
Dzisiaj premiera Księgi Najemników po 19:00
Super
Ktoś w ogóle to gra? Szkoda czasu na 1 pakiet
Jak nie mam ochoty grać rankingu.
Zawsze jest jeszcze arena albo starcia
Ja też rankingu nie lubię i gram tylko gdy mam misję na 5 wygranych lub muszę wbić diament przed końcem miesiąca