Zahartowani przez Pustkowia są już dostępni!

Zahartowani przez Pustkowia są już dostępni!

Najnowsze rozszerzenie do Hearthstone jest już dostępne! Zalogujcie się teraz i otwórzcie nowe pakiety kart!

Wyświetl cały artykuł

2 polubienia

No i tylko tyle da się zrobić - otworzyć pakiety za hajs, żadniej gry nie można znaleźć. Brawo Blizzard.

1 polubienie

Nie Blizzaed tylko bugzard :rofl:

1 polubienie

Najbardziej pasuje Small Indie Company.

A u mnie wszystko działało :slight_smile: i w 20 paczkach miałem 3 legendy i 6 epików :slight_smile:

103 paczki i 4 legendy - bez komentarza

3 polubienia

Ktoś poza mną ma już dość tych wieżyczek? :grinning:

Bardzo przedłużają grę, bo gracz skupia się na ubiciu ich zamiast na pójście w twarz, ale z drugiej strony to fajnie, bo rodzi się strategia, pole bitwy, budowanie wiosek dosłownie :slight_smile:

1 polubienie

Zdążyłem już pograć trochę i o ile te wieżyczki są denerwujące na zasadzie co ja mam rzucić, żeby się samemu nie zabić tak ten mag co sobie rzuca, dobiera i rzuca kolejne karty za darmo jest po prostu “Radosny”.
Dlategoż zastanawiam się po co w tej grze w ogóle jest mana, kiedy niektórzy sobie rzucają karty za darmo.
No nic idę szukać maga na Arenie :upside_down_face:.

A kiedy szaman dostanie ten nowy totem z mocy specjalnej ?

Ma już Totem Siły widziałem na sesjach gdy grałem.Totemy pojawiają się losowo.

Dla mnie powini dodać oznaczenia kart których nie da się zpyłować.

2 polubienia

Wleciał hotfix gdyż przy niektórych skinach szamana jeszcze można było używać starego totemu .

Za drugim razem się udało i wpadła moja pierwsza dwunastka.
https://i.imgur.com/B0flnvK.png
Do tej pory nie grywałem areny jak nie miałem darmowego biletu i w sumie chyba zacznę częściej zaglądać, bo tu dużo trudniej wyciągnąć manę z kapelusza :partying_face:

2 polubienia

Dzisiaj premiera Księgi Najemników po 19:00

Super :slight_smile:

Ktoś w ogóle to gra? Szkoda czasu na 1 pakiet

1 polubienie

Jak nie mam ochoty grać rankingu.

1 polubienie

Zawsze jest jeszcze arena albo starcia :wink:

Ja też rankingu nie lubię i gram tylko gdy mam misję na 5 wygranych lub muszę wbić diament przed końcem miesiąca

1 polubienie