Aktualizacja 21.6 pojawi się już 2 listopada Wraz z nią do Hearthstone trafi wiele nowości, w tym miniseria pełna kamratów i korsarzy!
No no no
Nowa miniseria.
Pewnie już zachwilę będziemy świadkami ostatniego dodatku z roku gryfa.
no crap Sherlock !!
Wprowadzenie nowej rasy najemników to ewidentnie prymitywna próba skoku na kasę. Szczególnie jeśli przypadkiem się okaże, że to najsilniejsza rasa w PvP …
Nowa mechanika: Papuga
Ja wam mówię coraz bliżej jesteśmy do zakończenia 2 fazy roku gryfa a przejściem do 3 fazy roku gryfa.
W drugiej fazie roku gryfa Blizzard wszystko już wydał i nie ma co już w tej fazie robić bo dodatki wychodzą co 4 miechy.
I znowu Blizzard co dwa miechy wypuszcza nowego najemnika do księgi najemników.
Ciekawe jaka fabuła Najemników potoczy się w 3 fazie roku gryfa?Jakaś wielka epicka wojna?
Jeśli przypadkiem nie widzisz oczywistej strategy bugzarda to tylko można ci współczuć…
I ty masz chłopie niby koło 30…
Lekko mu się pomyliło. 30 to poziom jego ajkju…
Z innych szokujących newsów, po niedzieli jest poniedziałek, kolejną liczbą naturalną po pięć jest sześć, a kolejny patch do hsa wprowadzi nowe bugi.
Trochę ich terminy palą. Chyba jeszcze nie było tak, że przy okazji jakiejś aktualizacji rzucili od razu miniserię, bez żadnego odkrywania kart, po prostu będą dostępne na stronie w ten weekend a potem od razu miniseria wejdzie do gry. Trochę Ci Najemnicy im pokrzyżowali plany. Tyle złota co mam teraz to mam na premierę nowego dodatku a tutaj dopiero miniseria startuje. Czuję się jak smok śpiący na skarbach.
Jeśli chodzi o mnie, tylko podane zmiany mnie interesują przy okazji Ustawki i Starć. Miniseria będzie spoko tylko dlatego, że w Starciach będę mógł używać nowych kart. No i Diablo. Wisienka na torcie.
Widze że sporo pykasz w starcia. Iloma klasami masz 12-0?
Im się bardzo spieszy bo chcą jak najszybciej zakończyć fazę II by rozpocząć przygotowania do ostatniej fazy roku gryfa.
Według moich obliczeń ostatni dodatek z roku feniksa wyszedł na listopad więc stawiam na grudzień.
12-0 akurat nikim, choć bywało blisko. Mam 12 zwycięstw Łotrem, Łowcą Demonów i Magiem. Bardziej gram pod konkretne osiągnięcia, bo to jest idealny tryb pod to. Osobna sprawa to zabawa, bo można sobie pograć bez żmudnego grindowania czy napotykania decków kopiuj/wklej z neta. Spotykałem się z opiniami, że w Starcia nikt nie gra a sam widzę po liście znajomych i powiadomieniach, że ludzie normalnie w to grają. A jak u Ciebie?
@Shangthusng8 a wiedziałeś o tym, że jak klikniesz na zrobione wcześniej osiągnięcie to widzisz dokładne statystyki wybranej aktywności? to z takich rzeczy typu “No shit Sherlock”.
Tylko szamanem mam 12-0. Łotrem i magiem nie mogę do 12 dojść, nie wiem jak nimi grać i co dobierać. Może jakieś rady?
Ja magiem wbiłem 12 jeszcze zanim wyszedł dodatek z questami. Po prostu grałem pod spelle, sekrety i dobieranie. Dodatkowo umiejki typu “gdy zagrasz pierwsze zaklęcie powtórz je” - to sporo ułatwiło. Wtedy jeszcze było łatwo trafić na koszyk z tą umiejętnością. Myślę, że dziś mając questa nie powinno być jakoś trudno.
Co do Łotra to też było to przed aktualnym dodatkiem. Grałem wtedy pod tokeny, ale wtedy Hero Power dawało stronnika 1/1, który zadawał 1 dmg. Coś jak Pióromiot. Z podwójnym okrzykiem oraz włączoną trucizną dla tanich stronników była rzeźnia. Teraz to zmienili, jest trudniej, więc nie wiem czym mógłbyś to wbić.
Łotr aktualnie nie ma dobrych decków pod starcia
Ja ostatnio gram takimi deckami spoza topki czyli paladyn z questem i demon hunter na Illidari + gif of the Legion czy jak to się nazywa