Zimowa Uczta powraca z mroźnymi niespodziankami

Zimowa Uczta powraca z mroźnymi niespodziankami

Dowiedzcie się więcej o świętowaniu Zimowej Uczty!

Wyświetl cały artykuł

Odgrzewane kotlety z tą karmeczną Bójkę. Jakby nie było coś nowego z okazji zimowej uczty niż powtarzające się karczemne bójki z tym.

1 polubienie

Ogolnie bojki to w zasadzie martwy tryb. Walka moze 2 tygodniowo i wracamy do wlasciwych trybow co kto gra

1 polubienie

Jestem przekonany,że to już było z 3 razy ta bójks

Ehh kiedyś to były fajne eventy w Hsie

Niestety dopóki HS nie spadnie z pierwszego miejsca w karciankach to dalej będziemy dostawali gówno eventy
Pomarzyć można, ale naprawde byłoby super jakby HS straciłeś swoje pierwsze miejsce i dużo graczy by odeszło

Było więcej eventów (więcej i lepsze nagrody) no i do tego zestawy na nowe dodatki były na pewno sporo tańsze :slight_smile:

1 polubienie

Z tych wszystkich bójek to najbardziej mi się spodobała klonopiłka czy ktoś pamięta tą bójkę przed premierą wejściem smoka gdzie Liga odkrywców próbowała dojść do wielkiej bitwy to były piękne.

no niestety, wiele firm próbowało, nikomu się nie udało, więc wątpię, że Activision Blizzard się tym przejmuje, ważne że tabelki się zgadzają

No i się nie zapowiada by było inaczej… Najwięksi co próbowali odpadli, pokładałem nadzieję w produkcji od Riotu, ale przegrała, do tego stopnia, że na Twichu bardziej popularny jest HOMM 3 niż Runeterra, już nie wspomnę o Gwincie… Sukces odniosła MTG Arena, ale dlatego, że to przede wszystkim MTG, przez co grupa docelowa już istniała, a na dodatek to tak 2 różne produkty, że nie stanowią dla siebie stricte konkurencji. Nie ma już praktycznie kto wypuścić karcianki by zgniotła HS-a… No może Amazon coś na licencji Śródziemia mógłby zrobić co by zyskało rozgłos, lub Disney na podstawie Star Wars, szczególnie że istnieją jakieś fizyczne karcianki z tych uniwersów. Nie sądzę by coś bez głośnej licencji się w ogóle przebiło.

zobaczymy co przyniesie nowy rok, który dla acti blizzard nie zapowiada się ciekawie; brak nowych płatnych premier, coraz więcej ludzi odchodzi z pracy, brak blizzconu

a tak wgl to wesołych świąt :grinning:

1 polubienie

A dzięki, dzięki i nawzajem :slight_smile: No cienko to dla Blizzarda wygląda, gdzie HS jest jednym z głównych “żywicieli” firmy… Ale też i do WoW-a zaczynają ludzie wracać, widać to na przykład po oglądających na Twitchu, gdzie WOW powrócił do TOP 15. FF jest popularny, ale przez słabą infrastukturę ludzie nie mogą kupić gry, nie mówiąc o graniu, kontent w New World się skończył po miesiącu + masa błędów, więc ludzie uciekają. Jak tak dalej pójdzie to mogą zapowiedzieć nowy dodatek do WoW-a na jesieni :slight_smile:

bardzo fajny był Duet of Champions, nwm czemu go porzucili

HS jest pewnie 6-8 może 5, najlepiej zarabiającą grą Activision Blizzard,
a co do WOW’a, niezbyt nigdy “upadł” jedynie to był pokaz buntu społeczności, ale blizz wiedział, że wrócą do nich, bo konkurencja MMO RPG gier jest bardzo niska i mała, a sam wow mimo, że ma coraz mniej subskrypcji, to jednak zarabiają na nim coraz więcej :slightly_smiling_face:
poprzez dodanie chorej ilości mountów do sklepu gry(co jest trochę chore dla mnie, ale ok)
A co do dodatku, to już jest na ptr, ale jest na bardzo wczesnej fazie produkcji i testów, więc wątpie, że to następna jesień :slightly_smiling_face:

Zgadzam się jeżeli chodzi o AB, ale jeżeli chodzi o samego Blizzarda to stawiam, że jest 1 lub tuż za Wowem :slight_smile: No oczywiście, że te newsy o “upadku” WoW-a był mocno na wyrost szczególnie, że średnioroczne zainteresowanie grą szacuje się gdzieś w okolicach 3mln aktywnych graczy miesięcznie i tu mowa tylko o Retailu. Sam czasem wracam do swoich postaci na Argent Dawn i nie ma problemu ze znajdowaniem graczy :slight_smile:

2 polubienia

wow jest napewno 1 :slightly_smiling_face:

Daj spokój prawie godzinę spędziłem na bójce z prezentami nie bardzo wiesz czy masz skupić się na wrogu czy na prezencie i naprawdę dość już tych odgrzewanych kotletów byle tylko pakiet z roku Feniksa zdobyć.Swoją drogą mój nos podpowiada,że wkrótce karty z roku Feniksa przejdą do dziczy a na standardzie pozostaną te z roku gryfa.O ile mnie pamięć nie byli za karczemne bójki to karty z roku gryfa??

Kuszą mnie te świąteczne skórki :wink: Jaina wygląda słodko. Do tego ten rewers pod Magniego też się ładnie prezentuje. Tyle, że 25 euro boli. A i tak Magniego musiałbym kupić osobno za 10 euro. Słabo.

I tak swoją drogą nie wyobrażam sobie mieć skórki woja z dzieciaczkiem na kolanie grając talią pirat woja :joy: nie ma to jak mieć coś przytulnego do rakowej talii :slight_smile:

Szkoda, że już nie można dawać minusów. Miałbyś od razu dwa.

Apropo… do włodarzy forum. Może przywrócicie tą funkcjonalność?

2 polubienia

Szkoda, że nie można dawać reakcji jak na Facebooku, bo dałbym tę " :joy: "

2 polubienia

I znowu kotlety odgrzewane w postaci nowej karczemnej bójki, która już było współpracować z innym graczem grając jak lotr lub druid kurczaki pieczone i jajka smażone w tej bójce ważną rolę odgrywają czary leczące

Bójki byłyby częściej grane jakby można było zaliczać zadania, a tak to każdy robi 1 zwycięstwo i zapomina o bójce na kolejny tydzień :rofl:

2 polubienia