Przygotujcie się na najnowsze rozszerzenie do Hearthstone: Wyprawę do Zatopionego Miasta!
Powala mnie ilość naprawionych błędów…
Obawiam się że “genialni” programiści bugzarda w kolejnym dodatku zrobią ich jeszcze więcej. 
Dla informacji: coś im się spierdzielilo z wersją mobilną i Blizzard przesłał plik z aktualką ponownie do sklepów. Weryfikacja plików może potrwać kilka dni. Jeżeli ktoś chce grać na telefonie to niech nie aktualizuje gry na PC. Aktualizacja gry na PC i zalogowanie się do niej spowoduje “zablokowanie” klienta mobilnego do czasu aż Google i Apple nie przepuszczą plikow z aktualizacją. Ja sobie dostęp zablokowałem 
A mój telefon w naprawie i pozostaje wersja pc
Update. To co pisałem wyżej nieaktualne… Ktoś musiał coś pospieszyć bo aktualizacje pojawiły się nad ranem 
Ejjj działa wam sklep w grze??? Muszę gold wydać na pakiet a on jest zamknięty od nowej aktualizacji
Chłopie jaki pakiet 2tyg przed nowym dodatkiem… Po co
Chodzi mi o to, że po aktualizacji nie mogę korzystać ze sklepu w grze pisze “Sklep zamknięty” przybity drewnianą deską kumasz?
Już działa. Przynajmniej u mnie.
U mnie jeszcze sklep zamknięty co robić?
Ja przed chwilą kupiłem mega bundla, ale to przez stronę internetową i za dolary, bo taniej, może dlatego sklep u mnie odmulił. 90 pakietów czeka.
Ale co ja mam zrobić??
Hs w wersji mobilnej jest w naprawię a chcę kupić za golda pakiety za wsze to robię.
Nie wiem. Poczekaj. U mnie działa.
Ejj.
Ja tu czegoś nie rozumiem.
Sklep na wersji pc dalej jest zamknięty wlazłem trochę później do wersji pc otwarty.
Dziś loguję się znowu zamknięty.
Instaluję wersję mobilną na starym telefonie i wszystko działa chociaż teoretycznie też powinien być zamknięty.
Co się na koboldy dzieje?
Może akurat trafiasz na moment kiedy pani sklepowa ma przerwę na jedzonko i takie tam …
Na moje oko coś się popsuło w nowej aktualizacji na wersji pc, że sklep jest zamknięty a na wersji mobilnej otwarty, by kupić pakiety za golda muszę kupować tylko w wersji mobilnej. Jakby tego było mało nie dostaję golda za wykonany quest i muszę się zalogować ponownie. a wcześniej tak nie było.
Nie pierwszy i nie ostatni raz. ![]()
“Rzeczywiście w wersji na komputer, w większości przypadków, sklep aktualnie nie działa. Wyjątkiem jest wersja angielska gry. Do czasu naprawienia tej usterki można chwilowo zmienić wersję językową gry na poziomie aplikacji Battle.net: Ustawienia > Ustawienia gry > Hearthstone > Język Tekstu i Dubbingu.”
Odpowiedź z mojego tematu
Wytłumacz mi po co kupujesz pakiety ze starego dodatku?
Naprawdę mnie to ciekawi
Dla osiągniecia z kategorii “Kolakcja” i dla samej kolekcji naprzemiennie z pakiem najemników w oczekiwaniu na nowy dodatek.