Witamy w Roku Hydry

Witamy w Roku Hydry

Zapoznajcie się z harmonogramem i planami na 2022 rok w Hearthstone!

Wyświetl cały artykuł

Tak coś czule,że to jakieś wodne stworzenie

W wiekach ciemnych często spotykane w polskich zbiornikach wodnych i rzekach. Niestety za-sławiły sobie wrogość chłopów, ponieważ wysłanie niewiasty (praczki) by mogła wypełnić swe obowiązki stało się zbyt wielkim ryzykiem.

Za pośrednictwem karczmarza wiedźmini wybili je do nogi, ku ucieszy zatęchłego ludu.
To była rzeź…

1 polubienie

Hail Hydra!!!

2 polubienia

No no no.
Ciekawe jaki to rok będzie.(muszę napisać posumowanie)

1 polubienie

Hydry były ważnym elementem ekosystemu i efektywnie redukowały liczebność szkodników.

Po latach pospólstwo zrozumiało że braki w żywności są ważniejszym elementem przetrwania niż nieświeża bielizna. Więc ku pamięci tych już mitycznych stworzeń powstał zakon, by być przestrogą dla przyszłych pokoleń.

Dekady mijały i pierwotne przesłanie zacierało się równomiernie do przeminiętych lat.

Aż w końcu celami zakonu stały się:

• Produkcja nowej generacji wiedzminów (łowców).
  • Dominacja nad światem.

I takie tam… :crazy_face:

Ogólnie bardzo pozytywnie odbieram wszelkie nowości. Tutaj również jestem podekscytowany i naturalnie ogrywam Starcia nowymi bohaterami znanymi z przygód próbując trafić na jak najwięcej nowych kart.

Niemniej plan na ten rok nie napawa mnie optymizmem. Są tylko dwie niespodzianki i to rozłożone na drugi i trzeci kwartał. Mam nadzieję na jakiś ciekawy nowy tryb. Na razie z nowości wiemy tyle, że do Ustawki wprowadzą nowe emotki :wink:

Powrót Ligi Odkrywców do Standardu to jest jakieś szaleństwo, ale w pozytywnym sensie :slight_smile:

No i na koniec karta diamentowa za 25 euro lub 3000 golda (30 pakietów! sic!) dobrze, że chociaż dali wybór :rofl:

1 polubienie

Nowych trybów nie będzie w tym roku, sami to zapowiedzieli. Skupią się na rozwijaniu obecnych. Moim zdaniem to dobrze, bo jak kolejne tryby mają być niewypałem jak najemnicy, to ja podziękuję. Ciekawi mnie system progresji w ustawce i jaka będzie nowa przygoda.

2 polubienia

I fajnie, że się ogarniają z tym szaleństwem wypuszczania nowości, a skupią się na ulepszaniu tego co jest. Trochę to przypomina czasy starego Bena, gdzie wypuszczali dodatek za dodatkiem, a z grą nic nie robili :stuck_out_tongue:

Chyba przesadzili trochę z ceną, gdyby wycenili go na 5 Euro lub 1000 golda to by miał wzięcie, a tak to mocno wątpię. Szczególnie, że każdy ma tę kartę w wersji podstawowej/złotej, więc “skórka” do karty za 25 Euro to śmiech na sali…

PS. Taka okazja, Fandral wraca do Stadardu, a Ci dają diamentowego Drekthara, powinni dać “platynowego” Fandrala :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Jeszcze bym się może skusił na diamentowego Drek’a jakby można było zpyłować złotego.

Dokładnie.

1 polubienie

To jest w ogóle tragedia, że rozdają tyle złotych kart i nie pozwalają spyłować.

2 polubienia

Tylko ja zauważyłem, że w tym roku nie ma jakiś teaserów do następnych dodatków w postaci jakiś ikono grafik ? Zawsze lubowałem snuć przypuszczenia.

Są dostępne:

ale jeśli chodzi Ci o te trzy kulki zwiastujące jakiś dodatek to fakt. Nie ma.

mnie zastanawia do czego dadzą złotego Ambasadora Faelina. Tej karty nie da się ozłocić (próbowałem. Jest niewytwarzalna), więc pewnie jej złota wersja wpadnie przy okazji jako nagroda za coś.

1 polubienie

Na moje oko, jeżeli chodzi o pierwszą fazę roku hydry jest praktycznie zakończona.
Mój nos podpowiada że powili rozpoczynamy drugą fazę roku hydry i będę strzelał, że drugi dodatek pojawi się w sierpniu 2022 (Zapowiedź w lipcu)

No do czegoś bedziemu musieli go dostać… Mogłem sobie zostawić złotego, bo wypadł mi jako “bonus” do preordera i byłbym jednym z nielicznych, którzy posiadają jego 2 kopie… No ale też 3200 dustu piechotą nie chodzi :stuck_out_tongue:

1 polubienie

To spory masz ten nos

Znajdź sobie kogoś innego silverze do zaczepiania najłatwiej wtrącać te swoje z dupy 3 grosze. Gość jest specyficzny ale nie jest takim toksycznym durniem jak ty.

masz nudne życie i ewidentnie szukasz atencji.

ło matko ale żeś się odpalił… aż piana poszła

1 polubienie

Spójrz na swoje posty już wcześniej mu dokuczałeś. Jestem ciekaw czy w realu też byś dokuczał czy naśmiewał się z kogoś kto ma np zeza , kuleje albo się jąka. Nie bo byś dostał w mazak i uciekł z płaczem. Wole czytać jego posty bo są chociaż zabawne i gość stara się rozruszać te skostniałe forum pełne żalu i płaczu . Niż te twoje pseudo intelektualne pieprzenie ewidentnie starasz się kreować na mądrzejszego niż jesteś :wink: a tak na marginesie to odkryłeś już ten psychologiczny myk jaki jest ponoć w każdej grze i wyszedłeś z silvera? xD trzymam kciuki

1 polubienie