Aktualizacja 23.0.3 obejmuje zmiany balansu Standardu, Dziczy, a także Ustawki!
Jak zwykle 2 razy a w bonusie po czasie 
“Naprawiono błędy interfejsu Bazarowego Boba w Grobowcach grozy. Uniemożliwiały one graczom dokonywanie postępów.”
Brawo Blizzard mówicie,że błąd naprawiano wchodzę do uldun 3 mecze wygrane i błąd dalej występuje gratulacje. U was chyba pracują ludzie którzy robią coś na odwal się a hajst wzięty bo robota wykonana.
BLIZZARD TEN BŁĄD Z OKNEM ,KTÓRY NAPRAWIŁEŚ Z PATCHEM NIE ZOSTAŁ NAPRAWIONY W TEJ PRZYGODZIE.DOTARŁO!! SCREENY,FILM?JAKO DOWÓD WASZEJ GŁUPOTY A HAJST WZIĘTY.ZAWIODŁEM SIĘ NA WAS.TYLKO.HAJST I HAJST I JESZCZE RAZ HAJST.MAM NADZIEJĘ,ŻE JAK PRZEJMIĘ WAS MICROSOFT TO SKOŃCZĄ SIĘ TE WSZYSTKIE WASZE WPADKI.
Powiem, krótko, wątpię, że ktoś się przyłożył do tego błędu, jak w ten tryb gra może z sto osób
To dlaczego do jasnej ciasnej nie został naprawiony???
przeczytaj, co napisałem, najlepiej z 10razy, może zrozumiesz 
Przeczytałem ale po sprawdzeniu czy błąd nie występuje zagrałem 3 mecze w przygodzie doszedłem do boba i jest okienko według Blizzarda powinno się zamknąć ale się nie zamyka czyli nie został naprawiony
Składam serdeczne wyrazy współczucia…
Twoim rodzicom 
Niestety ale teraz zmuszają graczy do gry w ten tryb, aby odblokować bonusy w starciach