Informacje o aktualizacji 23.2

Informacje o aktualizacji 23.2

Aktualizacja 23.2 wprowadza Nagi do Ustawki, aktualizacje do Najemników, dodaje nowe funkcje klienta i nie tylko!

Wyświetl cały artykuł

1 polubienie

Czy wreszcie błąd bazarowego Boba naprawiony?

Nareszcie daliście notkę na czas. Brawo :slight_smile:

1 polubienie

Nie, bo oni to mają daleko w czterech literach

Ta firma ma wywalone na graczy oby tylko hajs się zgadzał

Heroic Brawl wraca!!! I to jest news! :slight_smile: Na plus też dodanie możliwości ulepszania kart do złotych :slight_smile:

1 polubienie

Powinien powrócić jako osobny tryb. A nie, że darmowy pakiet przepada.

1 polubienie

No właśnie :frowning:

No chyba że dadzą każdemu darmową przepustkę

1 polubienie

Nie dadzą, to się zawsze cieszyło niską popularnością, nie to, co arenowa bójka. :slightly_smiling_face:

Czekam aż zrobisz tą “wielką awanturę” :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Zgadzam się. Wrażenie jest takie jakby kogoś odpowiedzialnego za jakość usunęli ze stołka i do tej pory nikogo nowego na jego miejsce nie zatrudnili. Generalnie dzieje się co chce. Oczywiście lista naprawionych błędów jest imponująca, ale spotykałem się z sytuacjami w których nawet karty na ręce przeciwnika były niewidzialne. Miał dwie karty, duuuży odstęp, jedna karta i odstęp i te odstępy to niewidoczne karty. Można? można.

Ja tam się modlę by wreszcie po tej aktualizacji bob został naprawiony, jeżeli dalej występuje to robię awanturę, przy mnie będą naprawiać bo im nie można ufać, obiecali gruszki na wierzbie a nawet paluszkiem nie zrobili a hajst wzięli a za co?

2 polubienia

Ja tam nie wchodzę, bo na Arenach jestem i tak cienias :smiley: ostatnio dobiłem 5 zwycięstw jakimś cudem na darmowym karnecie. Chętnie bym popatrzył jak ktoś gra i pokibicował :slight_smile:

Fajnie, że dodali nowe funkcjonalności. Motyw z ozłacaniem kart jest przegenialny! nie muszę już wydawać 3200 pyłu, tylko jeśli posiadam już normalną legendę to wydaję jedynie 1600 pyłu! dlaczego się opłaca? bo wcześniej po zrobieniu złotej karty odczarowanie drugiej, zwykłej legendy dawało tylko 400 pyłu a teraz odczarowanie złotej przywraca po prostu poprzednią, niezłotą legendę bez potrzeby budowania jej na nowo za pełny koszt. :slight_smile: jestem do przodu o 1200 pyłu :slight_smile: jeszcze poczekam aż ten patch wjedzie żeby zobaczyć czy wszystko dobrze zrozumiałem.

Dobrze by było jeszcze dodać oglądanie meczów w Ustawce po przegranej. Czasem są takie kozaki i komplilacje, że chciałoby się zobaczyć kto wygra ten ostatni mecz o zwycięstwo, ale nie mogę, bo sam przegrałem i wychodzę z gry.

Na arenie to czyste rng, czasem jakimiś randomowymi kartami wyciągnę 7 zwycięstw, a czasem dobrym deckiem z nawet 3 legendami kończy się 3-0.

Ogólnie moim zdaniem na arenie trzeba być dobrym w tworzeniu decków i mieć wiedzę/doświadczenie w tym trybie. Pomimo że sam nie jestem w tym najlepszy to ten tryb jest moim ulubionym.

To by było spoko, tak jak w FPSach po przegranej możesz się wcielić w role widza.

W dzisiejszych czasach jak masz dobry setup (PC) to można sobie coś oglądać z boku podczas gry/pracy, dla zainteresowanych:

Mam pytanie jak bd wyglądać te hc areny, może mi ktoś to naświetlić?

• Wejście jednorazowe czy wielokrotne?
  • Nagrody za każdą arenę, czy jakieś podsumowanie na koniec? Bo te złote legendy to trochę hard.

@Blizzard Entertainment
Kolejny news który wywołał u mnie uśmiech, przed wami długa droga by odbudować moje dobre zdanie na wasz temat (jeśli w ogóle wam na tym zależy) ale idziecie w dobrą stronę. Jeśli bd widział waszą dobrą wole i w przyszłych aktualizacjach bd zrobione to co powinno być już dawno może wesprę wasza firmę moim skromnym budżetem.

PS.
Tak wiem że moje zdanie jest nieistotne, ale jako wieloletni fan Blizzarda chciałbym żeby ta firma znów była firmą S-tier. I mimo że czuje ogólny niesmak, może dobre słowo was zmotywuje. O które ciężko w obecnym czasie.

GG Blizzard, keep going.

Wejście jednorazowe za 1000 golda.

Nagrody za arenę.

Dlatego omijam ten tryb szerokim łukiem. Oczywiście deck masz własny. Nie budujesz randomowego. Jeśli czujesz się mocny ze swoim deckiem i wierzysz, że wygrasz 12 razy bez trzech przegranych to tryb dla Ciebie.

2 polubienia

Dzięki, liczyłem że jednorazowo za 150g. :sweat:
Mój rekord to 9win więc odpuszczam.

1 polubienie

Gdzie są towarzysze w Ustawce ja się pytam?? dlaczego ich wyłączyliście?? :confused: dopiero przy drugiej grze się zorientowałem, że coś nie gra.

1 polubienie

Pobrałem zainstalowałem i nie mam mojego rewersu gdzie miałem ustawioną ,żeby losowe reversy miał w każdym pojedynku co się stało z rewersem???
ZŁODZIEJE ODDWAĆ MOJEGO LOSOWEGO REVERSA!!! :rage: :rage: :rage:
P.S
Przeleciałem wszystkie rewersy i nie mam tego co był ustawiony.

No niestety też to zauważyłem. Zabrali opcję losowego rewersu i z głowy. Teraz możesz ustawić kilka z których system sam będzie wybierał. Nie rozumiem dlaczego zabrali wybór. Ja ciągle używałem losowego. Może teraz po prostu zaznaczę wszystkie jakie są.

Ustawka tak laguje, że się grać nie da. Jak grałem chwilę po patchu to myślałem, że to dlatego, że wszyscy grają i gra nie wyrabia, ale teraz??? klikam cokolwiek i zanim gra przemieli to trochę mija. Sama rozgrywka też straciła płynność. Jakbym w 25 fpsach grał. Nie tylko u mnie taka sytuacja.

Widocznie dlatego wyłączyliście towarzyszy, bo wtedy byłaby totalna masakra. Może pora zmienić silnik i wydać w końcu Hearthstone 2.0?? ten widać, że nie wyrabia. A jak chcecie się rozwijać to i tak nie macie wyboru.

1 polubienie

Chamstwo i jawna kpina to BYŁ MÓJ ULUBIONY REWERS DLACZEGO BEZ PYTANIA ZABRALI??? I GDZIE ON JEST??? OCH JUŻ MAM SAMOLOT DO USA POŻYCZYŁEM OSTRZE OD IIILIDANA, TAKI WKURZONY JESZCZE NIE BYŁEM.

3 polubienia

Ok zmieniam zdanie xD cała gra laguje. Nawet na ladderze. To nieźle tam pokopaliście sprawę. Brawo. Będę musiał sobie odpuścić HSa, bo nie da rady grać z takimi lagami.

1 polubienie