Aktualizacja 24.0 przygotuje was na Morderstwo w twierdzy Nathria oraz przyniesie zmiany w Ustawce, Najemnikach, Starciach i nie tylko!
Miałem racje C’thun kolejny przedwieczny bóg.
Prorok ze mnie.
Tak coś czułem, że to on.
Hahahaha Szangtsung8 to wasz Prorok
Z ciebie taki prorok jak z koziej d… trąba
ZERO zmian w kretyńskim systemie monet, a według ciebie miały być…
Idiotyczne zmiany statystyk wielu najemników nic nie wnoszą. Dodanie nowych najemników tylko zmniejsza prawdopodobieństwo że wypadną z kupionych za kasę lub gold …
Ale mnie to wisi bo po tym najgłupszym w historii dodatku pewnie dam sobie spokój z tą grą.
PS. Chciwość i głupotę bugzarda widać jak na dłoni, aktualizacja już jutro blokuje XP z osiągnięć już jutro a nowa ścieżka i XP dopiero od drugiego sierpnia…
Nie ma co narzekać na tę blokadę XP z osiągnięć. Mogę się założyć o piwo, że nawet jakby zablokowali XP dopiero przy premierze to i tak Ci co jej nie ogarnęli zawczasu to by tego nie zrobili. Jak ktoś chce to ogarnie. Jak ktoś podchodzi do tego na pół gwizdka to choćby skały srały i rzygały to tego nie zrobi. Ogarnąłem wszystko do 100 poziomu. Teraz mi to zwyczajnie zwisa, bo mam temat z głowy od dawna.
I tak niepotrzebnie nam żałują tego tygodnia. A nuż komuś by się udało. Albo akurat wtedy miałby urlop.
Chciwość bugzarda to nie tylko to.
Masa kart niemożliwych do spylowania to kolejna gangrena…
Nie gram w wild i po każdej rotacji pyłuje wszystkie karty wypadające ze standardu, teraz wszystkie karty niemożliwe do spylowania mogę sobie wsadzić w dupę…