Rzućcie okiem na nową ścieżkę nagród Ustawki, karnet sezonowy w Ustawce, nowe Zadania i wiele więcej!
Choć od tej pory możliwość wyboru spośród 4 bohaterów na początku meczu będzie płatna, wszyscy gracze mogą nadal cieszyć się Ustawką za darmo. Zależy nam na utrzymaniu balansu miedzy bohaterami i rozgrywką, dlatego możliwość tę traktujemy jako opcjonalny element gry, a nie funkcję zapewniającą graczowi przewagę.
Czy Morawiecki pisał tą odpowiedź?
witamy w czasach p2w, pierwszy raz w hsie można powiedzieć p2w.
P2W od dawna… w każdym trybie
Ah yes druga sciezka nagrod.
Jak może być p2w w każdym trybie jak tylko ustawka będzie mieć opcje dostępne tylko za kasę, a nie same kosmetyki? Poza tym są jeszcze takie tryby jak arena, gdzie twoja kolekcja się nie liczy. xD
Wiesz są ludzie, którzy wierzą, że płacenie realnej gotówki uruchamia jakieś specjalne algorytmy tylko dla płacących, a przez to mają lepszy dobór przeciwników, kart, itd… No ale od 2014 jakoś nikt nie przedstawił na to twardych dowodów
Co miesiąc na próbkach 50+ a czasami 100+. gier mam taką “dziwną” anomalie: grając deckiem A trafiam na ok 10% decków B i ok. 30% decków C, ale gdy to ja gram deckiem B to proporcje decków A i C są dokładnie odwrotne…
Ty wywalasz na to g… masę kasy od lat więc tego nie zauważysz
Po prostu chcesz widzieć… Jest decktracker, jest inkeeper, były jeszcze inne programy, a nikt od czasu premiery HSa nie był wstanie udowodnić jakichś machlojek… Więc jak ich nikt nie udowodnił to po prostu ich nie ma… Najłatwiej swoją nieudolność usprawiedliwić złym losem i złym Blizzardem, który robi dobrze tym płacącym.
Ja tam nie narzekam czy też teorii nie wymyślam.
Co miesiąc mam d5 i mogę legendę mieć też łatwo (lecz brak chęci) ,ale zawsze jak gram evenlockiem to dostaję w pierwszej grze mill rogala i to jest takie … perfidne
Loteria, ja osobiście nie gram dziczy przez chore combo lub reno, nie bawią mnie takie rzeczy. Dobijam w sumie tą legendę i staram się nie wypaść z granicy top 3k, bo potem na starcie nie ma 11gwiazdek, a resztę czasu jaki spędzam w grze to głównie arenki, tam to już w ogóle nikt nie wmówi, że płacący wygrywają, na 136 aren jakieś 5.6, więc tragedii nie ma, niestety to w hs jedyne dobre źródło pakietów. xd
Na arenie też znerfili golda za 12 zwycięstw?
Jak kiedyś grałem areny to za 12-stke dostawało się ponad 400 golda
Teraz gram tylko starcia i ostatnio za 12-stke dostałem tylko 215 + 35 golda
Teraz pytanie czy na starciach są ogólnie słabsze nagrody czy po prostu blizzard po cichu znerfił ilość golda za arenę/starcia