Zapowiedź 2 sezonu Ustawki!

Zapowiedź 2 sezonu Ustawki!

Rzućcie okiem na nową ścieżkę nagród Ustawki, karnet sezonowy w Ustawce, nowe Zadania i wiele więcej!

Wyświetl cały artykuł

Choć od tej pory możliwość wyboru spośród 4 bohaterów na początku meczu będzie płatna, wszyscy gracze mogą nadal cieszyć się Ustawką za darmo. Zależy nam na utrzymaniu balansu miedzy bohaterami i rozgrywką, dlatego możliwość tę traktujemy jako opcjonalny element gry, a nie funkcję zapewniającą graczowi przewagę.

Czy Morawiecki pisał tą odpowiedź?

4 polubienia

witamy w czasach p2w, pierwszy raz w hsie można powiedzieć p2w.

P2W od dawna… w każdym trybie

Ah yes druga sciezka nagrod.

Jak może być p2w w każdym trybie jak tylko ustawka będzie mieć opcje dostępne tylko za kasę, a nie same kosmetyki? Poza tym są jeszcze takie tryby jak arena, gdzie twoja kolekcja się nie liczy. xD

2 polubienia

Wiesz są ludzie, którzy wierzą, że płacenie realnej gotówki uruchamia jakieś specjalne algorytmy tylko dla płacących, a przez to mają lepszy dobór przeciwników, kart, itd… No ale od 2014 jakoś nikt nie przedstawił na to twardych dowodów :wink:

3 polubienia

Co miesiąc na próbkach 50+ a czasami 100+. gier mam taką “dziwną” anomalie: grając deckiem A trafiam na ok 10% decków B i ok. 30% decków C, ale gdy to ja gram deckiem B to proporcje decków A i C są dokładnie odwrotne…
Ty wywalasz na to g… masę kasy od lat więc tego nie zauważysz :rofl:

Po prostu chcesz widzieć… Jest decktracker, jest inkeeper, były jeszcze inne programy, a nikt od czasu premiery HSa nie był wstanie udowodnić jakichś machlojek… Więc jak ich nikt nie udowodnił to po prostu ich nie ma… Najłatwiej swoją nieudolność usprawiedliwić złym losem i złym Blizzardem, który robi dobrze tym płacącym.

Ja tam nie narzekam czy też teorii nie wymyślam.
Co miesiąc mam d5 i mogę legendę mieć też łatwo (lecz brak chęci) ,ale zawsze jak gram evenlockiem to dostaję w pierwszej grze mill rogala i to jest takie … perfidne :slight_smile:

Loteria, ja osobiście nie gram dziczy przez chore combo lub reno, nie bawią mnie takie rzeczy. Dobijam w sumie tą legendę i staram się nie wypaść z granicy top 3k, bo potem na starcie nie ma 11gwiazdek, a resztę czasu jaki spędzam w grze to głównie arenki, tam to już w ogóle nikt nie wmówi, że płacący wygrywają, na 136 aren jakieś 5.6, więc tragedii nie ma, niestety to w hs jedyne dobre źródło pakietów. xd

Na arenie też znerfili golda za 12 zwycięstw?

Jak kiedyś grałem areny to za 12-stke dostawało się ponad 400 golda
Teraz gram tylko starcia i ostatnio za 12-stke dostałem tylko 215 + 35 golda
Teraz pytanie czy na starciach są ogólnie słabsze nagrody czy po prostu blizzard po cichu znerfił ilość golda za arenę/starcia

1 polubienie