Aktualizacja 24.2 wprowadza 2 sezon Ustawki z nową ścieżką nagród Ustawki, karnetem sezonowym i wieloma innymi nowościami!
Blizzard chcesz kopa pod sikawę!!??? Zmieniasz efekt Króla Kruszora w najemnika i teraz nie będzie powtarzał tego ,poważny błąd.
Kamienie runiczne!??
Chcesz wszystkich z portfelami wyczyścić realną kasę?!
Usuwasz cotygodniowe zadanie związane z ustawką by zająć top 4???
Protest!!!
Im bliżej do premiery sezonu 2 w ustawce to coraz większy strzał w kolano.
Dalej towarzysze w ustawce są usunięci kolejny strzał w kolano a pancerzy nie powinno wogóle być.
Heroiczna karczemna bójka w dziczy ?!? z torbami pójdziemy przez to.
Ojej Awikun chyba miał rację prawdziwe 2pay!
Eee z tego co wiem nie grasz w ustawke, bo mówisz że to g, więc w czym problem z usunięciem cotygodniowego questa? ![]()
Bo ostatnio zakręciłem się wokół ustawek dla właśnie tego zadania cotygodniowe wiem,że są inne zadania cotygodniowe związane z ustawką tylko szkoda marnować czasu.
A to byłem 4 a to 3.
Dlatego składam protest
Z ustawki zrobiła się kupa gówna…
Pay to win a nagrody to albo więcej powera albo gówniane portrety i emotki ![]()
Pancerze są spoko systemem balansującym. A towarzyszy mam nadzieję, że wprowadzą w następnym sezonie. Teraz dali te questy.
Ty masz spoko IQ i dalej wydawaj kasę na tą g… gre
Jeśli chodzi o mnie to na HS-a w ogóle nie płacę.
Nie wiem czy posiadacie Instagrama, ale od jakiegoś czasu są podane ceny run:
Wychodzi na to, że taki Mega Bundle będzie za 8000 run. Właściwie cena jest ta sama.
Dla mnie zmiana kompletnie bez znaczenia, szczególnie teraz kiedy kurs $ się zrównał z Euro… To czy kupię od razu Preorder czy najpierw walutę a za nią pre jest mi obojętna… Tak się zastawiam czy czasem te runy nie są już od jakiegoś czasu dostępne na kliencie Chińskiego HS-a ? ![]()
Nie mam dostępu do chińskiego HSa to nie powiem ![]()
Ja też nie, ale kiedyś na reddicie mignęły mi się screeny… Wchodzi się do HSa przez osobnego klienta, gdzie można było kupić rzeczy i wydaje mi się że płaciło się w nim tymi runami ![]()