Następna sprawa na wokandzie: miniseria W czeluści sprawiedliwości!

Następna sprawa na wokandzie: miniseria W czeluści sprawiedliwości!

Po Morderstwie w twierdzy Nathria Sylwanę postawiono przed obliczem Nadzorcy, by odpowiedziała za swe zbrodnie. Jakie to zbrodnie, zapytacie? Cóż, ciężko je zliczyć. Jeśli chcecie prześledzić sprawę i poznać werdykt, sięgnijcie po miniserię W czeluści sprawiedliwości!

Wyświetl cały artykuł

Łeee myślałem, że będą wszystkie karty pokazane i z głowy a wy to rozbijacie na jakieś terminy.

Jak zwykle 2 razy ten sam post… co pokazuje że IQ moderatorów tego forum jest równie niskie co IQ developerów bugzarda :rofl:

Ale czego oczekujesz ? Moderator zagląda na to forum z raz na miesiąc bo jest martwe (FB, Discord i reddit skutecznie zabiły wszelakie fora), a post o nowym patchu czy wydarzeniu wrzucany jest przez automat… Ktoś pisze newsa na główną stronę, przy jego wstawianiu dodaje opis co ma być w poście na forum, który robi się z automatu przy wrzuceniu newsa na stronę główną… Bot się zawiesił i tyle. Ba stawiam, że tego nawet Polak może nie ogarniać, bo ktoś kto dodaje newsy dostaje tłumaczenie z firmy i aby przekopiowuje je w odpowiednie okienka dotyczące strony dla danego regionu.

Zgłoś się na moderatora, idealnie pasujesz do ekipy bugzarda :rofl:

Sam się zgłoś skoro ciągle to powtarzasz

Ja mógłbym się zgłosić, ale nie wiem do kogo. Bardzo chętnie bym usuwał zdublowane tematy.

Ty też możesz się zgłosić, pasujesz idealnie ze swoim IQ🤣