Aktualizacja 24.4 wprowadza nową miniserię W czeluści sprawiedliwości do Karczmy, a także przywraca bohatera w Ustawce, oferuje szereg zmian w trybie Najemnicy i wiele więcej!
Moi drodzy, ja bym proponował żeby gracz, który ma serię zwycięstw w Ustawce płonął. Chodzi mi o jego awatar po lewej stronie. Do tej pory na moment pojawia się emotka płomyka i to tyle. Skoro tak szalejecie z interaktywnymi planszami, moglibyście inaczej podkreślić winstreak gracza. Łatwiej będzie zauważyć, że kolejna gra będzie na osobę z winstreakiem gdy zauważę, że jego awatar jest w płomieniach.
I znowu miałem racje Ysera nowy najemnik jak ten cały Niru,którego jest wrogiem na pustkowiach a teraz dołączy do najemników.
Już nie mogę się doczekać systemu wymiany nadmiaru monet, który zapowiadali w aktualizacj 24.6
Wreszcie ten cały wykrzyknik zniknie.
ciekawe czy Blizzard naprawił buga, a którym wspominał kolega wyżej nie ma tego na liście co zrobili.
Twoje wołania Blizzard przynajmniej wysłuchał. Zrobią coś z tymi monetami. Mną się raczej nie przejmą a mam całą głowę pomysłów.
No to Panowie i Panie czekamy na nowe łamigłówki. Osiągnięcie ze znakami zapytania już jest. Ciekawe co tym razem wymyślili rewers jako nagroda mi się podoba