Informacje o aktualizacji 24.4.3

Informacje o aktualizacji 24.4.3

Aktualizacja 24.4.3 wprowadza zmiany w Hearthstone i Ustawce.

Wyświetl cały artykuł

No i tradycje pytanie gdzie ta aktualizacja o ile dobrze pamiętam te mniejsze to punt 19:00 a jest
21:22
Ciągle mamy wersję 24.4 przed mini serią

Ale szczerze kogo to obchodzi ? Wejdzie to wejdzie, a jak nie to będzie następnego dnia…

1 polubienie

3900 pyłu wpadło :slight_smile:

Miałem 2 złote bronie i 7 zwykłych - 2300 pyłu

2 polubienia

A ten błąd z Reno już był naprawiany ?
Dziś gram grę rankingową , przeciwnik rzuca tego Reno co zadaję 10 pkt dmg jak nie masz duplikatów i PYK … widzę kawlunek super zbliżonego ekranu …

1 polubienie

Nic ta aktualizacja nie zmienia. Hearthstone w dziczy to nadal śmietnik jakich mało. Kapłan z Neptulonem to jakaś tragedia, szaman z dreszczołakiem od lat jest talią która przyprawia o nerwicę.

Hearthstone to kiedyś była świetna gra, a blizzard był świetnym wydawcą gier. Teraz wszystkie znane mi wulgaryzmy nie wystarczą żeby opisać jedno i drugie.

Ja ogólnie na tym forum to o błędach piszę tylko w formie ciekawostki. Przesiadam się z glitchami na reddita i tam będę zakładać posty, bo przynajmniej będzie większa pewność, że ktoś to zobaczy. Tutaj polski oddział chyba niewiele może.

Ps. Reddit to jednak robi robotę. W godzinę od wrzucenia posta na temat Starć i braku ulepszonego sekretu dla klasy łowcy uzyskał prawie 1000 wyświetleń.

No nie ma co ukrywać fora to już wymarłe strony i rzadko kto tam zagląda… Teraz króluje reddit, grupy na FB czy Twitter… Trochę mi szkoda, bo jestem już starym piernikiem, który na forach się wychował :frowning:

3 polubienia

Mam podobnie + nie mam fb , twittera , na reddita nie zaglądam , yt w ogóle nie oglądam … tak trochę nie istnieję w sieci :slightly_smiling_face:

U mnie reddit jest czymś nowym gdzie moje konto to raczej przelotne coś zrobione na szybko z losowym nickiem, Twittera też nie używam, ale FB, YT czy Twitch to chleb powszedni :sunglasses: skoro prawie nie istniejesz w sieci to równie dobrze możesz być płatnym zabójcą :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Racja a wystarczyły były zmiany w działaniu takich kart jak przywoływanie, wskrzesanie a neptulon aktywacja piesci tylko przy ataku stronników. Dreszczolak nie duplikowanie okrzyków bojowych, rzucanie efektów denathriusa i innych takich co się wzmacniają w podstawowej wersji nie wzmocnionej(czyli 5 obrażeń) a przy wcześniej zagranych kartach co przywołują swoją kopie np ten murlok że zrywem dreszczolak nie przywołuje siebie tylko tego murloka że zrywem. Karta byłaby wtedy mocna a nie popsuta