Aktualizacja 25.0.4 jest aktualizacją po stronie klienta i obejmuje zmiany balansu Standardu, Dziczy, Ustawki i Areny!
Blizzard chyba zapomniał o wzmocnieniach dla wojownika i plague priescie.
Pyłkowe żniwa nadchodzą i w miarę ok zmiana w ustawce
Ktoś wie co trzeba wpisać w wyszukiwarkę żeby pokazało mi same zmienione karty?
Trzeba wpisać:
Refund
Dzięki. Musiałem zmienić język gry na angielski, bo w polskiej wersji nie działa. “Zwrot” też nie. Tak czy siak +700 pyłu w kieszeni
2500 pyłu 9 rare, 1 zloty rare, 2 epic
Jeszcze 1000 dostanę ale najpierw wbije D5 spell DH
±5,5k pyłu weszło (2 legendy + inne)
No nie powiem rozpieszcza ostatnio mnie ten Blizzard, a wydaję coraz mniej kasy… Pierwszy był bug z pakietami, a teraz takie dobre nerfy… Wpadło 7,5k proszku
Polska fraza, która miała to pokazywać to “zwrot kosztów”, ale oczywiście nie działa. XD
A tak ogólnie to pierwsza część nerfów, planują jeszcze jedną jakby ta nie wystarczyła.
Jednak 3300 pyłu bo jeszcze 2x dar wyniesienia zamieniłem dzisiaj w pył
Macie pomysł jakie legendy kupić? Jak na razie stworzyłem tylko kose dla Dh a reszta legend ktore dostałem to syf
Co ten Blizzard odprawia osłabiając Księcia Renatala ,że zamiast 40 hp to 35 hp.
Nie podoba mi się ten pomysł a ta mój ulubiony stronnik
Napisz im z 10 wiadomości i może Ci cofną. xD
Pewnie za chwile dodadzą to, że zamiast 40 kart to możesz zabrać ze sobą tylko 35 kart.
Przecież to najlepsza decyzja wśród tych wszystkich nerfów zaraz za zbanowaniem na dziczy Pustoszenia ksiąg…
Nie rozumiem co te 5 HP ma niby zmienić? może statystycznie właśnie tyle brakowało ludziom do zwycięstwa? nie wiem.
To proste mając 40 hp masz przewagę zdrowotną na przeciwnikiem który nie ma tej karty przed nerfą.
Po nerfie mając 35 zdrowia masz lekką przewagę nad przeciwnikiem ,który nie ma tej karty ale tylko te 5 hp dodatkowo.
Z tego co kojarzę to kiedyś płakałeś że ta karta jest be, bo jak grasz na nią to nie możesz wygrać xd
Ta karta powinna być całkowicie usunięta z gry.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Dla mnie Książę Renatal to kluczowy stronnik pomimo tego nerfa dalej jest dobry.
Owszem daje zamiast 40hp tylko 35 HP i ma przewagę nad przeciwnikiem bez tej karty i plusem jest to,że możesz zabrać 40 kart.