Najemnicy otrzymują nowe frakcje, najemników podwójnego typu oraz Mityczną Bossową Burdę w aktualizacji wieńczącej tryb.
Tryb Szangusia umarł. xD
Malaká serio nowinki w najemnikach i jeszcze więcej najemników do kolekcji?
Miodzio
Ale to już są ostatni i porzucają tryb.
Dla mnie to wciąż ulubiony tryb nie spocznę dopóki nie zdobędę wszystkich
Jeszcze do tego będzie event na Króla Liża
O! To super! To może kiedyś będzie mi się chciało zacząć w to grać, skoro nareszcie możliwe stanie się wymaksowanie tego, zamiast gonienie króliczka w nieskończoność.
No obecnie to i tak najlepszy sposób na farmę expa, bo można odpalić na pół godziny i porobić coś innego w tym czasie, a monety przy okazji wpadają.
Najgorzej, że nie skasują tego trybu tylko będzie trup w szafie jak to jest z Karczemną Bójką. Miało być pięknie, pomysł dobry, ale wykonanie takie sobie. Liczę na to, że wymyślą coś lepszego.
Widzę, że nie tylko ja mam takie podejście… Grałem na początku, fajnie się pykało, szczególnie przed snem, bo za dużo myśleć nie trzeba, ale jak wskoczyli kolejni najemnicy gdy ja byłem w tyłku z resztą to pomyślałem walić to i skończyłem grać Obecnie pykam przed snem albo pasjanse albo sudoku, ale może wrócę do tego
Problemem bójki jest to, że są one tak zaprojektowane, abyś grał w nie tylko raz dla paczki, a jedynymi angażującymi są arenowe bójki w wersji standard i heroic.
Niektóre są niezłe i można zagrać kilka gierek, ale fakt obecnie to jest martwy tryb. Równie dobrze mogliby dać ten pakiet każdemu raz na tydzień po prostu za wygranie 5-10 gierek… I też się dziwię czemu nie zrobią trybu za te 150 golda w formacie standardu do 3 przegranych… Stawiam, że sporo osób by ciupało… Podobnie by “ożywić” arenę mogliby dać darmowy tryb luźnej rozgrywki bez nagród…
Żeby ożywić arenę to musieliby zbanować niektóre karty typu Play&Win (Ysera, astalor, ten mech 8/8 co strzela za 2 5x, plaga czy kościejec), poprawić balans (który się całkiem posypał po wyjściu dk), ograniczyć odkrywanie (można mieć obecnie z nawet 7 kart i potem taki mag powtarza spell za 8 2x 5/6 papugą) i nagrody, choćby gold na 8-9 wygranej i wywalić wszystkie karty poniżej złotego epica, a tego to nie wiem czy kiedykolwiek się doczekamy.
A wiadomo kiedy ta aktualizacja?
14 lutego?
Bo nie wiem czy kupować te pakiety najemników czy nie ? Bo mam tysiąc Golda zebrałem je ze ścieżki nagród.
Prawdopodobnie wszystko wyjdzie z mini setem, jutro będzie zapowiedź.
Najpierw piszesz, że dzisiaj teraz piszesz ,że jutro zdecyduj się wreszcie a nie wprowadzaj w błąd.
Jak dla mnie Blizzard zawsze ogłasza w poniedziałek a wydaje we wtorek o 19:00
Tak zawsze było i będzie.
Wyszedł teaser, a trailer dopiero będzie. No to dla Ciebie będzie wyjątkowo w poniedziałek, a dla reszty dzisiaj, może być? Poza tym cały czas twierdziłem, że zapowiedź będzie dzisiaj, wczoraj wrzucili tylko nakierowanie na tematykę minisetu.
Chodził mi o informacje o aktualizacji a nie mini serie
Blizzard zawsze tak robił w poniedziałek informując wszystko w poniedziałek o nowej aktualizacji i wszystkich nowościach.
A dnia kolejnego czyli we WTOREK odpalał punkt 19:00
Tak było w przypadku premiery ostatniego dodatku czy 3 sezonu ustawek.
A jak masz wątpliwości to poszukaj jakiegoś YouTubera zagranicznego,którzy są sprawdzeni .
Dla twojej wiadomości nie mam tweetera.
Tak samo jest z inną gra online.
Wczoraj zrób ,zrób tamto bo dnia kolejnego przepadnie
Będzie w 25.4, czyli w aktualizacji z miniserią, miniseria do Nathrii była zapowiedziana 22września, czyli w czwartek, a 27 była jej premiera, czyli we wtorek, bo nie mogą Ci zapowiedzieć dodatków dzień przed, bo oni ujawniają karty. Poza tym 24.4 to była wersja w Nathrii, a oni mają zaplanowane numerki (25.4 to jest następna na ten wtorek).
Jak masz 1000 golda to zbierz jeszcze 1000 i kup miniserie która też niedługo się pojawi
Szanguś to raczej wyda na najemników.