Przedstawiamy Festiwal Legend – kolejne rozszerzenie do Hearthstone!

Przedstawiamy Festiwal Legend – kolejne rozszerzenie do Hearthstone!

W najgłośniejszym rozszerzeniu do Hearthstone E.T.C. organizuje największe wydarzenie muzyczne w historii Azeroth!

Wyświetl cały artykuł

Preorder można kupić do 10 kwietnia, więc wychodzi na to, że premiera powinna być 11 kwietnia we wtorek.

Z drugiej strony nie wiem czy nie jest jak ostatnio, że preroder można kupić tydzień po premierze.

Ostatnia karta zostanie ujawniona 29 marca co też oznacza, że premiera będzie 4 kwietnia.

Dziwne, że nie napisali dokładnej daty kiedy jest premiera.

Stawialbym na preorder możliwy do kupienia w ciągu tygodnia od wydania, bo coś wspominali, że tak już będzie, a za tydzień powinni ujawniać core set.

2 polubienia

Ustawka jest niegrywalna. Rozłącza grę przy samym początku walki i wraca do gry po walce. Nie mam pojęcia co ma przeciwnik, jak potoczyła się walka, czy przeciwnicy są trudni i jakiej wielkości mają stronników. Dwa razy wyrzuciło mnie zupełnie do battleneta.

Oglądam streamera na Twitchu w tle i zauważyłem, że mu też rozłącza rozgrywkę. Nieźle.

Tylko na ustawce czy inne tryby też tak świrują?

Na razie gram tylko w Ustawkę. Za pierwszym razem rozłączyło mnie tylko raz, ale druga gra to jakaś masakra. Praktycznie co walka to disconnect.

1 polubienie

Ale w dalszym ciągu nie wiemy jaki ten rok będzie się nazywać
Wiemy o nowym dodatku i innych rzeczach.

Piszesz to pod każdym możliwym tematem i zakładasz nowe z tym pytaniem … to już jest jak spam :rage:

4 polubienia

On po prostu panikuje :sweat_smile:

Ja nie panikuje ani nie spamuję chcę poprostu wiedzieć jaki ten nowy rok będzie się nazywał i tyle i popatrzeć jak Rok Hydry przestawia się na inny.To mój ulubiony moment.
Blizzard zawsze ogłasza rok przed ogłoszeniem nowego dodatku.
Tak jak było z Rokiem Hydry gdy trwał jeszcze rok Gryfa.

Prawdopodobnie Rok Wilka, bo ujawnili miniaturkę w zapowiedzi i jeden z dodatków będzie dotyczyć Hordy lub Witchwood.

Trochę liczyłem ,ze dadzą skórkę 3D do dużego bundla lub te karty specjalne lub przepustkę sezonową… Gdyby coś z tego było to może bym kupił preorder, ale tak to przeznaczę pewni to 350 zł na preorder Diablo lub Baldurs Gate…

1 polubienie

No preorder Diablo 4 to bez wątpienia lepszy wybór :sweat_smile:

Tylko, że jest drobny problem, bo mam takie 2 gry, które wręcz stały się kiedyś nałogowe w moim życiu i jest to WOW i Diablo 3 :stuck_out_tongue: Od WoW-a udało się odejść za czasów BFA i na razie tylko czytałem skrót wydarzeń po dodatku Shadowlands, a Diablo 3 odpuściłem rok temu… D3 ogólnie kupiłem 4 razy (PC, PS3, PS4 i Switch), gdzie na samym Switchu przewaliłem 400h w tym :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Moim zdaniem Blizzard przesadził z liczbą pancerzy na starcie w ustawce. :rofl:

Twoje zdanie mało kogo obchodzi…

1 polubienie

Ilość pancerza jest zależna od ogólnej siły bohatera. Jeżeli bohater ma wysoki współczynnik zwycięstw i należy do tak zwanej grupy Tier1 to ma niższy współczynnik pancerza w stosunku do bohaterów, którzy radzą sobie gorzej i należą do grupy Tier3. Tacy mają większy zapas pancerza żeby było sprawiedliwiej.

Ja osobiście nie zwracam na to uwagi. Gram tym co mi sprawia najwięcej frajdy.

1 polubienie

Od jutra do 30 marca Blizzard pokaże wszystkie karty i po moich kościach wyczuwam kolejną aktualizacje.

ETC świetny do talii bez duplikatów, można przemycić bonusowe karty oraz wrzucić karty które się przydają tylko na rzadkie talie typu kapłan z zadaniem :slight_smile:

2 polubienia

Czemu Malkezar ma bana na dziczy?
Dla łowcy demonów chciałem go wsadzić l.