W najgłośniejszym rozszerzeniu do Hearthstone E.T.C. organizuje największe wydarzenie muzyczne w historii Azeroth!
Preorder można kupić do 10 kwietnia, więc wychodzi na to, że premiera powinna być 11 kwietnia we wtorek.
Z drugiej strony nie wiem czy nie jest jak ostatnio, że preroder można kupić tydzień po premierze.
Ostatnia karta zostanie ujawniona 29 marca co też oznacza, że premiera będzie 4 kwietnia.
Dziwne, że nie napisali dokładnej daty kiedy jest premiera.
Stawialbym na preorder możliwy do kupienia w ciągu tygodnia od wydania, bo coś wspominali, że tak już będzie, a za tydzień powinni ujawniać core set.
Ustawka jest niegrywalna. Rozłącza grę przy samym początku walki i wraca do gry po walce. Nie mam pojęcia co ma przeciwnik, jak potoczyła się walka, czy przeciwnicy są trudni i jakiej wielkości mają stronników. Dwa razy wyrzuciło mnie zupełnie do battleneta.
Oglądam streamera na Twitchu w tle i zauważyłem, że mu też rozłącza rozgrywkę. Nieźle.
Tylko na ustawce czy inne tryby też tak świrują?
Na razie gram tylko w Ustawkę. Za pierwszym razem rozłączyło mnie tylko raz, ale druga gra to jakaś masakra. Praktycznie co walka to disconnect.
Ale w dalszym ciągu nie wiemy jaki ten rok będzie się nazywać
Wiemy o nowym dodatku i innych rzeczach.
Piszesz to pod każdym możliwym tematem i zakładasz nowe z tym pytaniem … to już jest jak spam
On po prostu panikuje
Ja nie panikuje ani nie spamuję chcę poprostu wiedzieć jaki ten nowy rok będzie się nazywał i tyle i popatrzeć jak Rok Hydry przestawia się na inny.To mój ulubiony moment.
Blizzard zawsze ogłasza rok przed ogłoszeniem nowego dodatku.
Tak jak było z Rokiem Hydry gdy trwał jeszcze rok Gryfa.
Prawdopodobnie Rok Wilka, bo ujawnili miniaturkę w zapowiedzi i jeden z dodatków będzie dotyczyć Hordy lub Witchwood.
Trochę liczyłem ,ze dadzą skórkę 3D do dużego bundla lub te karty specjalne lub przepustkę sezonową… Gdyby coś z tego było to może bym kupił preorder, ale tak to przeznaczę pewni to 350 zł na preorder Diablo lub Baldurs Gate…
No preorder Diablo 4 to bez wątpienia lepszy wybór
Tylko, że jest drobny problem, bo mam takie 2 gry, które wręcz stały się kiedyś nałogowe w moim życiu i jest to WOW i Diablo 3 Od WoW-a udało się odejść za czasów BFA i na razie tylko czytałem skrót wydarzeń po dodatku Shadowlands, a Diablo 3 odpuściłem rok temu… D3 ogólnie kupiłem 4 razy (PC, PS3, PS4 i Switch), gdzie na samym Switchu przewaliłem 400h w tym
Moim zdaniem Blizzard przesadził z liczbą pancerzy na starcie w ustawce.
Twoje zdanie mało kogo obchodzi…
Ilość pancerza jest zależna od ogólnej siły bohatera. Jeżeli bohater ma wysoki współczynnik zwycięstw i należy do tak zwanej grupy Tier1 to ma niższy współczynnik pancerza w stosunku do bohaterów, którzy radzą sobie gorzej i należą do grupy Tier3. Tacy mają większy zapas pancerza żeby było sprawiedliwiej.
Ja osobiście nie zwracam na to uwagi. Gram tym co mi sprawia najwięcej frajdy.
Od jutra do 30 marca Blizzard pokaże wszystkie karty i po moich kościach wyczuwam kolejną aktualizacje.
ETC świetny do talii bez duplikatów, można przemycić bonusowe karty oraz wrzucić karty które się przydają tylko na rzadkie talie typu kapłan z zadaniem
Czemu Malkezar ma bana na dziczy?
Dla łowcy demonów chciałem go wsadzić l.