Aktualizacja 27.0.3 zawiera zmiany w balansie rozgrywki dla Standardu.
No i wpadnie 1200 pyłu
Żenada a nie nerfy…
Alibi nie jest tempo kartą tylko kartą graną w środkowej lub nawet częściej w końcowej fazie gry. To czy kosztuje 2 czy 3 mana praktycznie nic nie zmienia.
Karty które naprawdę wymagają nerfa zostały nie zauważone przez debili z bugzarda.
Ciekawe kiedy i jak znerfią typka co daje atak równy pancerzowi. W pewnych momentach bije nawet za 40.
Nerf dla jednej ze słabszych klas? Widocznie były przypadki, gdy mag wygrywał albo utrudniał grę dominującym klasom. A przecież decyzja jest taka, że teraz mają dominować Łowca i Czarnoksiężnik. Chociaż, na darmowym od początku koncie to i tak nie ma większego znaczenia.
Najlepsze jest to że jak zagrasz kolejnych to efekt się kumuluje
Na starciach udało mi się zagrać 4x tego stronnika i za każdy 1 punkt pancerza miałem 4 ataku gości z pustego stołu oberwał za 40hp
W ogóle wczoraj miałem fajnego buga gram sobie Starcia czy tam ranked, nie pamiętam i nagle mam DC. Wyrzuciło mnie z gry, straciłem ogólnie internet na całym komputerze. Wracam i co widzę? wykrzyknik przy dzienniku. Okazuje się, że zrobiłem całą ścieżkę promocyjną i odebrałem portret Rycerza Śmierci przedwcześnie
przed rozłączeniem miałem 3050 punktów. Wiem, bo przed DC odebrałem nagrodę. Nagle wskoczyło mi do 4000 i zakończyło ścieżkę
Ta gra ma więcej bugów niż suma IQ developerów bugzarda…
Jedyne co mnie trzyma to masa golda i pyłu…
Ja tuż czegoś nie rozumiem.
Już drugi raz instaluje jedna i tą samą aktualizacje a informacje od Blizzarda brak
Chodzi mi o wersję mobilną
Dar zrozumienia jest darem Boga i nie każdy go posiada…
PS. Zatrudnij się w bugzardzie, zrobisz tam oszałamiającą karierę…
Ta gra potrzebuje odświeżenia totalnego i przywrócenia mocy kart do poziomu przedwiecznych bogow albo nawet jeszcze wcześniej. Za czasów przedwiecznych mogłem grać czymś co nikt praktycznie nie grał czyli Renopal i wrzucenie do niego tego ragnarosa leczącego i mediva, robić tym skuteczne serie zwycięstw nawet 7-8 pod rząd . Obecnie próba grania czymś własnym kończy się wygrywaniem maks 3 razy, by potem przegrać 3 dlatego non stop muszę przemieniac talię bo ciągnięcie na jednej jest bez szans, żeby przebić się dalej niż złoto a i po zmienianiu też jest ciężko ale platynę 5 idzie osiągnąć po wysiłkach. Obecnie trzeba grać albo bardzo dużo żeby się przebić czymś kreatywnym, chyba że jako pierwszy wpadniesz na OTK nowe ale dla mnie to jest rakowe strasznie. Jeśli nie grasz to co inni i najlepiej żeby to było combo to zapomnij o przebiciu się wysoko.
Z każdym dodatkiem hs wprowadza coraz więcej RNG…
Skill i i strategia przestaje grać rolę bo o wszystkim decyduje RNG