Informacje o aktualizacji 27.2

Informacje o aktualizacji 27.2

Aktualizacja 27.2 wprowadza 5 sezon Ustawki, premierę Przeplatanki, specjalne nowe rozszerzenie Jaskinie Czasu dla Dziczy i Przeplatanki oraz wiele więcej!

Wyświetl cały artykuł

Kolejny dowód na to że developerzy bugzarda zamienili się z ch… na głowy.
Ustawka to będzie mega ruletka gdzie o wszystkim będzie decydować RNG a IQ będzie bez znaczenia.
Nagrody też powalają :rofl: emotki dla nadpobudliwych i portrety potrzebne jak k… dziecko…
Zmiany w standardzie to losowe nerfy i buffy które też pokazują że developerzy bugzarda nie mają zielonego pojęcia o hs…
Chyba to już pora na odinstalowanie hs…

1 polubienie

Mają wywalone, bo i tak zaraz zmienią właściciela. Ja mam milion pomysłów jak grę usprawnić, a oni są wypaleni do cna.

1 polubienie

Ja to mam wrażenie, że ich całkiem pogrzało, a raczej psują co tylko mogą by Microsoft “łaskawca” pięknie naprawił HS-a… Komu w tym Blizzardzie przyszło do głowy wypuszczanie płatnego rozszerzenia do dziczy ? Toż to top z najgorszych pomysłów.

3 polubienia

Kolejne rozszerzenie? Ich chyba zdrowo powaliło

Jebać Blizzard

Jestem ciekaw ile zawołają za ten zestaw. Czy będzie kosztował 2000 golda jak mini zestaw czy ile.

1 polubienie

Wątpliwe… Najbardziej prawdopodobna wersja to 2k golda za te 30 parę nowych kart lub pakiet ala “preorderowy” za 350 zł z 80 paksami i innymi pierdołami…

Gdyby po prostu wprost napisali, że buffują 113 kart z dziczy i dodają 34 w formie mini przygody za 2k golda to byłoby bardziej ok… Dali by info, że przez 2 miesiące dzikie pakiety dają przede wszystkim karty zbuffowane + z “mini przygody” i każdy byłby happy…

Sam mam na to trochę wywalone, bo mam wszystkie dzikie karty za wyjątkiem GvG i części z Turnieju, a te kilka grywalnych się dotworzy, ale podejście mi się bardzo nie podoba…

Do tego mam podejrzenie, że to jest działanie mocno celowe by Microsoft zapunktował zaraz po przejęciu ACti-Blizz, bo takie cyrki odwalają się zarówno w HS-ie, OW czy Diablo… Bo po co było wypuszczanie OW na Steama skoro kto chciał zagrać to i tak sobie zainstalował Battleneta bo gra jest za darmo, 1 sezon w Diablo jest tak dziadowo zrobiony, że aż nie można uwierzyć, że ktoś sobie coś takiego sam umyślił i myślał, że wypali…

Na hearthpwn są już wszystkie karty bo buffach no i powiedziałbym, że większość jest bez rewelacji jak na dzisiejszego Wilda :rofl:

1 polubienie

Ja na szczęście nie gram w dzicz, ale gdybym grał to bym się nieźle wk…
Buffy kart są ok, ale dodawanie nowych kart tylko do dziczy to strzał poniżej pasa.

Gdyby sprzedaż opierała się na preorderze to już teraz mógłbyś go kupić. To pewnie będzie coś za 50 euro albo golda.

Nie chodzi mi o pre sam w sobie, ale ogólnie pakiet za 80$, gdzie dostaniemy na przykład 2 takie możliwości zakupu:

• za 2k golda czy te 15$ - zestaw 34 nowych kart
  • za 80$ - 80 nowych paksów + zestaw nowych kart + specjalne wersje C’Thuna i Aya Blackpaw + jakaś kosmetyka
1 polubienie