Aktualizacja 27.4 wprowadza miniserię Upadek Ulduaru. Yogg-Saron uciekł i rozrzuca po Hearthstone anomalie!
No wreszcie coś ciekawego w Przeplatance! a ten nowy portret to takie potężne XD co się dzieje w ogóle.
Jak zwykle 2 razy…
I zagadka kto ma więcej IQ?
Developerzy hs dodający więcej losowych efektów czy moderatorzy forum???
PS. Specjalne gratulacje dla moderatorów za obraz legendarnej karty we włoskiej wersji językowej
Brak nerfów dla warlocka w przeplatance?
Niezły ten skin, ale szkoda, że dla Dudu, bo tam akurat mam swój ulubiony czyli Magical Guardian Elise, więc odpuszczam, ale fakt, najbardziej epicki skin jaki wyszedł do tej pory
Siema jestem nowa i bardzosie wkręciłam w heartstona. Upodobałam sobie króla lisza oraz lodowo-czerwone „punkciki” podpowie ktoś jak zrobić dobrą talię , jak zdobyć esencję do wytwarzania kart, jakie talie/paczki z kartami najlepiej kupić (czy za złoto czy za hajs bez znaczenia) oraz czy chciałby ktoś wtajemniczyć mnie w gierkę, i przekazać swoją wiedzę. pozdrawiam Pati
obczaj sobie stronkę “hsreplay” tam znajdziesz dużo talii rankingów i statystyk
Z tymi anomaliami to śmiech na sali zanim rozgrywka zacznie się na dobre to mija kilka minut dłużej niż zwykle jak bugzard zniechęca ale przy okazji naprawił zadanie gdzie już nie trzeba zagrać 10 tytanów ale już 4 a dla mnie to nadal za dużo bo jest jeden tytan na każdą klasę