Wskakujcie na siodło i ruszajcie na przygodę na Dzikim Zachodzie w nowym rozszerzeniu do Hearthstone!
A jednak tak jak pisałem wcześniej dodatek z roku wilka zamiast w grudniu wychodzi w listopadzie podobnie Blizzard wykonał ruch z ostatnim dodatek z roku Feniksa czyli wyjątkowo
A właśnie mam takie wrażenie,że przez cały rok wilka mamy aż 4 dodatki bo nie wiem czy Jaskinia Czasu zaliczamy do DLC, skoro karty pochodzą z innych starszych dodatków
Nie, nie zaliczamy, bo to co tam zaprezentowano to porażka… Karty z tego praktycznie nie grają w Twiście nie mówiąc o typowej Dziczy… Ten “dodatek” to był bardziej eksperyment czy się przyjmie czy nie, ale raczej się nie przyjął…
Ogólnie dziwna sprawa, że zapowiedzieli go teraz, a na Blizzconie będzie trailer… Jakby chcieli sobie zostawić panel Hearthstonowy tez na coś innego… Może nowa wersja HS-a ? Może kolejny format ? Może zmiana w harmonogramie rocznych dodatków, na przykład 4 dodatki zamiast 3, ale brak miniserii ? Może powrót do większego wspierania marketingu YT-bowego i Twitchowego ?