Zakładajcie kapelusze i wskakujcie na konie – niebawem rozpocznie się Finałowe starcie na Bezludziu!
Zamiast wyłączać przeplatankę na 2 miesiące moglibyście to zrobić na stałe
Dla mnie przeplatanka to durny tryb gdzie grasz tylko i wyłącznie starymi kartami a w przeciwieństwie do dziczy gdzie grasz wszystkimi kartami
A ja lubię Przeplatankę. Szkoda, że nie będę miał alternatywnego trybu ze sprawdzonymi deckami, tylko znowu będę się musiał męczyć w wiecznie zmieniającym się Standardzie lub w Dziczy, gdzie wielu kart mi brakuje.
Dlaczego nie mogę się przelogować na inne konto w Europie?
Jeśli grasz na komputerze, to w aplikacji Battle.net należy kliknąć na logo aplikacji w lewym górnym rogu, a następnie wybrać opcję wylogowania się. W ten sposób będziesz mógł się przelogować na inne konto.
Jeśli grasz na urzędzeniu mobilnym, to widze że to skopali. Trzeba tam wejść w ustawienia i kliknąc przycisk do zmienienia konta. Niestety przycisk do aktualnie wybranego regionu jest zablokowany, więc trzeba zmienić region na jakieś nie-europejski i wtedy pokaże się ekran logowania (po zalogowaniu w razie potrzeby pomiń samouczek). Potem już można wrócić na Europę, postępując analogicznie i logując się na docelowe konto.
Ale kto tak skopał te ustawienia na mobilkach to pojęcia nie mam.