Mamy dla was ważną informację dotyczącą trybów dostępnych w grze: nadchodzi koniec Starć.
Kolejny tryb umiera na naszych oczach.
Nie lepiej tego zostawić tych starć a wywalić najemników?
RIP
Starcia.
Nie mogą tak zrobić, bo ludzie wydawali realny $$$ na pakiety do najemników…
W takim razie po co wspierać coś co Bugzardowi nie przynosi zysków?
Ja np.
Nie gram w starcia skupiłem się na najemników i mój cel został osiągnięty i od Bugzarda oczekuje usunięcie najemników.
Bugzardowi liczy się hajs za ustawki,starcia,
Blizzard już dawno przestał wspierać najemników i taki gracz nie ma co robić gdy się ma wszystkich.
Dla mnie bardzo zła decyzja usunąć starcia zamiast wywalić coś co już dawno przestali wspierać
A czemu ma nie przynosić zysków ? Samo zostawienie tego trybu nic Blizzarda nie kosztuje, jest to tak naprawdę ukończony tryb/gra, gdzie jak ktoś sobie kupi pakiety to jest to czysty zysk… Nadal wiele osób nawet nie zaczęło grać w ten tryb, sam mam ledwo zaczęty, a będę chciał go skończyć… Ja raczej pieniędzy na niego nie wydam, ale pewnie znajdą sie ludzie którzy kupią paksy za gotówkę do niego.
Cooo??? to zaraz obok Ustawki mój główny tryb! to gdzie ja teraz będę osiągnięcia robił?? i gdzie będę grał kartami przed premierą dodatku?? szkoda, bo tryb jest super, ale widać niewiele osób w niego gra…
Raczej za mało osób kupowało pakiety pod niego i wejściówki
Ja widziałem statystyki ile godzin jest przegrane w jaki tryb i faktycznie Starcia szorowały o dno. Nie było może to samo dno, ale było blisko.
To był jedyny tryb dla którego trzeba było mieć karty z dziczy i mnie to motywowało by sobie odnowić kolekcję a teraz co będzie? Ranked dwiema taliami i wbijanie rang bez celu albo Ustawka.
Jak dla mnie Bugzard powinien ogłosić nowy tryb,który zastąpi starcia.
Bo gdy Blizzard przestał wspierać martwy tryb klasyczny to ogłosił przeplatankę,który zastąpił klasyczny.
Już nie wspominając najemników.
Owszem nie wszyscy mają skompletowanych najemników ja mam wszystkich bo wydałem mnóstwo golda na pakiety a nie płaciłem za realną kasę i tak mój cel został zrealizowany teraz przez kilka lat nawet nie wchodzę.
Lepiej golda zostawi na mini serie albo na nowy dodatek z nowego roku HS.
Jak dla mnie to bugzard już osiągnął poziom dna i wodorostów…
Sprzedawanie portretów emotek itp. świadczy z jednej strony o ich pazerności na kasę a z drugiej strony o o głupocie tych którzy to g… kupują.
Jedyne co mnie trzyma w HS to sporo złota i pyłu.
To jest darmowa gra. Na czymś muszą zarabiać.
Lepiej, żeby zarabiali na kosmetyce niż doili graczy tak, że nigdy nie zapełnią kolekcji…
Sory ale nie zgadzam. Duelsy sa zajebiste od poczatku lubie ten tryb. W arene moze z 4 razy gralem. A gram w hs od dodatku wejscie smokow. Czyli juz dosc dlugo. A mercenaries to gowno ktore wlaczylem raz i nawet questow ktore wtedy dawali do tego nie ukonczylem.
Dla mnie najlepszy HS.
To bez ustawek
starć
i najemników
Za moich czasów a gram od roku Kruka
Grało się tylko w tradycyjne walki w standardzie czy dzicz,
Arena i Bójki
Bugzard za tych czasów nie planował ani ustawek ani starć ani najemników
Ustawka zadebiutowały w roku smoka
Starcia w roku Feniksa
a Najemnicy w roku gryfa.
Rok Wilka powoli dobiega końca i w kwietniu 2024 wejdzie nowy rok w Hs.