Oto Król Kruszor, pierwszy interaktywny pupil w Hearthstone

Oto Król Kruszor, pierwszy interaktywny pupil w Hearthstone

Wpadnijcie na Festyn Lunomroku, by zobaczyć pierwszego interaktywnego pupila w Hearthstone!

Wyświetl cały artykuł

Konstruktywna krytyka - 697,99 zł żeby zdobyć wszystkie nagrody to za dużo dla 99% graczy, a mechanizm gdzie każda kolejne losowanie jest droższe od poprzedniego sprawia że nie mam ochoty nawet próbować. Liczę na zamianę polityki cenowej w przyszłości, bo nie jest ona przystosowana do polskiego rynku, a właściwie do żadnego rynku. Chętnie bym co miesiąc kupował karnet sezonowy ustawki, ale jest zdecydowanie za drogi. Kiedy mam do wyboru np. Netflixa albo karnet ustawki to wybór jest oczywisty. Karnet powinien być przynajmniej 2 razy tańszy, np. w cenie najtańszego pakietu netfliksa, czyli 33zł. Liczę że kiedyś się opamiętacie i wrócicie do cen które nie są kompletnie odklejone od rzeczywistości. Pozdrawiam

1 polubienie

Oni są bardzo chwici wyciągają od nas ciężko zarobione pieniądze z pracy a za nasze pieniądze, kupują drogie fury typu Lamborghini do garażu a jak starczy to jeszcze drogie pałace dla arabskich szejków na Kuwejcie a ceny z kosmosu i właśnie miauczą,że za mało to weź kurwa okradnij z portfela pana Kowalskiego, który całą pensję chciał przeznaczyć na to co do gara wrzucić ma.
Bugzard precz z chciwości a jak chcecie coś naprawić to zatrudniacie stażystów,których na karciankach się nie znają a mieli pracować nad CS.XD

Ja uważam, że to całkiem tanio. Kupiłem 3 razy i nie żałuję. Polecam wszystkim! Twórców trzeba wspomagać.

Ale jaki Blizzard ? Blizzard sie zamienił w typowe studio developerskie, gdzie robią w zasadzie to co im Microsoft każe… Jak masz mieć do kogoś obecnie pretensje to do Xboxa i Microsoftu :wink:

Nie wydałem ani złotówki na jakieś kosmetyczne sprawy.

W sumie masz rację. Ja kupiłem dwa razy i wydałem łącznie 21 zł i wylosowało mi po dwie skórki do kart, ale następne losowanie jest za 25 zł i tutaj się powstrzymam.

Kurde, namówiłeś tym 21 zł za 2 losowania i standardowo nie było warto. Złoty pakiet z jednym rarem i Card Back :rofl:

1 polubienie

Dziwię się wam że wydajecie realną kasę na te losowania bo i tak się ten event kończy się a nie zamierzam baranom z bugzarda sponsorować nowe fury typu Lamborghini XD

1 polubienie

Hahaha, złoty pakiet nawet spoko, ale ten card back :rofl:

A co tu się dziwić ? To tylko 2 dychy, a może udałoby się coś fajnego utrafić…

1 polubienie

Ale utrafić coś słabego za dwie dychy to też żaden interes. Lepiej nie karmić tak rakowych systemów monetyzacji obliczonych na łowienie wielorybów, którzy będą kupować aż złowią zwierzaka.
Jak ktoś już musi wydawać kasę na HS’a, to jest preoreder, karnet i ewentualnie skórki/rewersy/diamentowe karty/coś do ustawki wtedy, gdy wiesz, co kupujesz.

2 polubienia

popieram w 100% albo dają do sklepu albo niech się walą

1 polubienie

Jak to mówił Awikum kupując z realną kasę dostaniesz nic nie warte skiny XD

Zgadzam się, ale moim zdaniem te 2 losy w zasadzie nie karmią w jakiś sposób systemu, a nawet pokazują jakiś limit wydatków… Gdybym nabił tą loterię do końca to się zgodzę, ale 2 losy ? Wątpię. To tak jak z jakimiś losami w jakimś wesołym miasteczku czy nad morzem. Człowiek wie, że guzik trafi, ale może się uda, a nawet jeśli nie to człowiek nie zbiednieje…

1 polubienie

Dla Ciebie są nic nie warte, a dla kogoś będą warte. Sam mam czy to w LoL-u czy OW skiny do ulubionych postaci do których jestem mocno przywiązany i jak miałbym je ponownie kupować to bym je ponownie kupił.

1 polubienie

No ja tego do końca nie rozumiem, no ale ok - różne przyjemności można mieć za dwie dychy (ja np. wolę za tyle kupić kebaba i mieć spokój z obiadem danego dnia xd)… Tak, jeśli stawiacie sobie granice to fajnie. Może nawet ktoś w Blizzardzie wyciągnie z tego wnioski. Ale wątpię (kłopot w tym, że ktoś, zwłaszcza za granicą, stawia sobie tę granicę ciut wyżej, ktoś inny jeszcze wyżej i tak oto wszystko się rozmywa). Uważam, że bojkot tej mechaniki jest lepszą opcją.

1 polubienie

A nie no to tak… W US wśród ludzi których znam dla nich nasze 200 zł, to dla nich takie niecałe 100$… Siostra, która mieszka w DE kupuje sobie większość gierek na premierę, bo dla niej te 70 Euro to w zasadzie nie są żadne pieniądze, 13 letniemu dziecku daje po 250 Euro miesięcznie kieszonkowego… Jednak zarobki i ten zakres wydatków na głupoty na zachodzie jest wyższy…

1 polubienie

To ten Kruszor, co mi z talii zniknął?

Nie chodzi o pupila a nie kartę