Oto Król Kruszor, pierwszy interaktywny pupil w Hearthstone

Oto Król Kruszor, pierwszy interaktywny pupil w Hearthstone

Wpadnijcie na Festyn Lunomroku, by zobaczyć pierwszego interaktywnego pupila w Hearthstone!

Wyświetl cały artykuł

Konstruktywna krytyka - 697,99 zł żeby zdobyć wszystkie nagrody to za dużo dla 99% graczy, a mechanizm gdzie każda kolejne losowanie jest droższe od poprzedniego sprawia że nie mam ochoty nawet próbować. Liczę na zamianę polityki cenowej w przyszłości, bo nie jest ona przystosowana do polskiego rynku, a właściwie do żadnego rynku. Chętnie bym co miesiąc kupował karnet sezonowy ustawki, ale jest zdecydowanie za drogi. Kiedy mam do wyboru np. Netflixa albo karnet ustawki to wybór jest oczywisty. Karnet powinien być przynajmniej 2 razy tańszy, np. w cenie najtańszego pakietu netfliksa, czyli 33zł. Liczę że kiedyś się opamiętacie i wrócicie do cen które nie są kompletnie odklejone od rzeczywistości. Pozdrawiam

1 polubienie

Oni są bardzo chwici wyciągają od nas ciężko zarobione pieniądze z pracy a za nasze pieniądze, kupują drogie fury typu Lamborghini do garażu a jak starczy to jeszcze drogie pałace dla arabskich szejków na Kuwejcie a ceny z kosmosu i właśnie miauczą,że za mało to weź kurwa okradnij z portfela pana Kowalskiego, który całą pensję chciał przeznaczyć na to co do gara wrzucić ma.
Bugzard precz z chciwości a jak chcecie coś naprawić to zatrudniacie stażystów,których na karciankach się nie znają a mieli pracować nad CS.XD

Ja uważam, że to całkiem tanio. Kupiłem 3 razy i nie żałuję. Polecam wszystkim! Twórców trzeba wspomagać.

Ale jaki Blizzard ? Blizzard sie zamienił w typowe studio developerskie, gdzie robią w zasadzie to co im Microsoft każe… Jak masz mieć do kogoś obecnie pretensje to do Xboxa i Microsoftu :wink:

Nie wydałem ani złotówki na jakieś kosmetyczne sprawy.