Aktualizacja 20.0

Jest nowa ścieżka nagród? Pytam bo nie wiem czy robić zadania :slight_smile:

Na telefonie nie da rady pobrać najnowszej wersji więc nie mam jak sprawdzić tego sam

Nowa ścieżka będzie 30 narca

Tzn że dlatego nie mogę grać, bo na mobilki nie ma najnowszego patcha xd ?

Generalnie jest tak, że jeśli wybierasz causal to gra automatycznie wybiera w jakim trybie grasz w zależności od tego z jakiego trybu masz karty w talii.

2 polubienia

Jeśli tak, to cudownie! Ma to sens.
Dzięki za wyjaśnienie.

1 polubienie

no to chyba normalne skoro niektóre z tych kart są jeszcze w standardzie

Na patcha na mobilnym trzeba poczekać co najmniej do północy

Czy tylko ja dostałem pakiet Łowcy demonów a nie mam go w “otwieraczu pakietów”?

Ja również dostałem pakiet a nie mam. Dodatkowo pokazuje mi ze mam 2 nadmiarowe legendy a nie mam. Tylko mętnooki podwojony ?? ogólnie przybyło mi 3890 pyłu w nadmiarowych i nie wiem skąd ???

Wygląda na to, że portrety Thralla i Jainy z poprzedniej ścieżki dostały komplet nowych odzywek i to utrzymanych w ich klimacie. Szkoda, że same portrety nie zostały naprawione i nadal mało co na nich widać w porównaniu do prezentacji w sklepie - https://eu.shop.battle.net/pl-pl/product/hearthstone-tavern-pass

Można już wykonać i odbierać niektóre osiągniecia z nowej ścieżki, ale doświadczenie poleci na obecną. Zatem jeśli chcecie przyspieszyć levelowanie na nowej ścieżce lepiej poczekać z ich odbiorem do premiery dodatku.

bo to jest pakiet który już otworzyliście za prolog ilidana

1 polubienie

Nie było pakietu za prolog tylko nowa klasa demon huntera z zestawem kart podstawowych DH

Cały ten update to megaporażka …
Szkoda mi czasu na opisywanie wszystkich błędów i bugów bugzarda… bo jest ich tak dużo …

2 polubienia

Pakiety z roku smoka są zaznaczone jako rok Kruka ale wpadka

Ja tam się świetnie bawię :+1: :+1:

Skąd na tym forum ostatnio tyle kretonów? Rozmnażają się, czy jak?

6 polubień

Starzy wyjadacze poszli, przyszli młodzi wilcy.

BTW - dostałem bardzo dużo złotych kart. Których nigdzie nie widać. Ktoś też tak miał?

1 polubienie

Tak, jako nagroda :slight_smile: myślę, że się pojawią przy premierze nowego dodatku i roku.

2 polubienia

To są karty z core setu, który wejdzie z premierą dodatku.

Aczkolwiek portret Lorda Jaraxxusa już mam i mogę nim grać normalnie na ladderze. Nie wiem, może to się łączy z odnerfieniem kart czy coś.