Aktualizacja 20.0

Dodali muzyczkę jak wchodzisz w dziennik i przy wyborze ręki startowej :blush:

1 polubienie

Tak, sam dostałem papugę za wszystkich piratów. Wydaje mi się, że pojawiło się sporo nowych odzywek dla portretów z 50 poziomu, czy były już wcześniej?

Dla Garosza z 50 lvl miałem wcześniej, ale jak ktoś tu już pisał, Jaina i Thrall ze ścieżki mają podmienione głosy. W sumie lepiej brzmią.

ile dostaliście złotych portretów bo ja trzy :smiley:

Illiadian ma zmienioną odzywkę

dlaczego wprowadzono w tej aktualizacji zmiany kart klasycznych na tych z core setu bez wprowadzania core setu np. żywiołak ognia, jaraxuss, już mi się poplątało xd

Niektóre zmiany kart są po prostu na “stałe”, a nie tylko na czas obowiązywania tego core setu. Dodatkowo przed rotacją, dali się trochę pobawić zmienionymi kartami, bo we wtorek w standardzie i tak wszystko wywróci się do góry nogami.

1 polubienie

pierwszy raz widzę tak chaotyczną aktualizację, a przyznawanie złotych portretów zmieniło się bo ?

Bo gra uwzględnia od tego patcha też wygrane z aren, starć itp. Stąd wiele osób zdziwilo się, że dostali złote portrety.

A do kiedy można spyłować Ysere za pełną ilość pyłku ?

Przecież nie dostała nerfa więc dlaczego miałaby być do spyłowania za pełna wartość?

Karty, które generuje uległy zmianom. Część jest teraz słabsza, a część lepsza (chyba, że się mylę i te zmiany jeszcze nie nastąpiły).

Karty snu dostały nerfa ,a chyba jedna została usunięta (chyba koszmar)

Na pewno żadnej nie usuwają.

3 nerfy, 1 buff

1 polubienie

Tak przy okazji.
Zgaduję że Forged in the Barrens startuję między 18-20

1 polubienie

Coś mi się pokićkało ,że jakaś będzie usuwana :slight_smile:

Na laptopie będziesz miał o 19, na telefonie około 22

1 polubienie

Nie mogę się doczekać nowa ścieżka nagród po premierze dodatku?

Tak, nowa ścieżka pojawi się dzisiaj od razu po zmianie roku i po wejściu dodatku.