Błąd ze złotym portretem

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zna sposób na rozwiązanie problemu z odebraniem złotego portretu. Mianowicie udało mi się uzyskać 500 zwycięstw na jednej z klas no i ku mojemu zdziwieniu rozpoczynając następną rozgrywkę takowego portretu nie miałem. W ścieżce postępów mam już ostatnie osiągnięcie czyli wygrac 1000 żeby odblokowac inną skórkę portretu, a ten próg ze złotym portretem pokazuje sie jako zaliczony i że nagroda została odebrana. Skanowanie błędów i uszkodzonych plików nie rozwiązało sytuacji. Jeśli ktoś zna rozwiązanie byłoby mi miło jakby mi pomógł.

Pozdrawiam

Sprawdź w kolekcji w kategorii skóry dla bohaterów

hmm dałeś mi do myślenia bo mi kilka dni temu też wpadł złoty na jednej z postaci i nie ma różnicy względem tych na których nie mam wbitych 500 wins

I jak, udało ci się rozwiązać problem? Ja pisałem do supporta 2 razy to mi wypluli 6 różnych metod do naprawy tego, ale oczywiście nic nie pomaga. Reinstalacje, restarty kompa, gry, czyszczenie plików gry poprzez aplikacje battle.net mało opcji juz zostało, winów 519 a portretu jak nie było tak nie ma