Co jest z tymi questami?

Witam,
Pytanie krótkie i treściwe - co się stało z wymaganiami questów z opisem “rozegraj 3 gry x klasą”? Jaka jest minimalna ilość tur/czas gry, by zadanie zostało zaliczone? Zagrałem mecz, który skończył sie moją porażka przez poddanie w 9 turze i nie otrzymałem progresu w zadaniu… Trochę słabe to jest.

Jak poddasz grę to nie zalicza Ci questa. Albo wygraj albo daj się zabić.

Musisz mieć 15 hp bądź mniej. Pozdro!

1 polubienie

Wygraj albo przegraj walkę i quest zrobiony proste jak konstrukcja cepa.

Daję “poddaj się” - przegrywam walkę a mimo to nie zalicza mi zadania

Więc chyba nie jest takie proste :face_with_raised_eyebrow:

Mi zaliczyło to za zadanie

Widze, ze wielu “geniuszy” tu sie zjawilo ze zlotymi radami. Jedynie Mazur, jakkolwiek odniosl sie do tego o co pytalem, reszta poszla na latwizne i wyszkoczyla z kompletnie nietrafionymi radami.

Tak, wiem -Wymagania przedstawione przez Quest sa proste jak budowa cepa. Ba… nie poddalem sie od razu - rozegralem dziewięcioturowy pojedynek, który zakonczyłem ostatecznie poddaniem sie(w ktorym faktycznie bralem czynny udzial) nie wystarczyl do zaliczenia zadania.

Zakladalem ten temat, bo bylem ciekawy czy Blizz w ostatnich aktualizacjach zmienil nazwijmy to ukryte wymagania - ilość tur, które w przypadku poddania sie(gdy przegrana jest oczywista, a przeciwnik zaczyna BM) sa wymagane do zaliczenia questa. Do niedawna wystarczylo wejsc i blyskawicznie poddac gre i od razu zaliczalo. Teraz nawet po rozegraniu kilku minut pojedynku, progres nie wchodzi.

Ja się poddałem gdy walczyłem z kapłanem rozegrałem kilka tur ale przeciwnik okazał się lepszy i poddałem się gdy zostało mi jakieś 10 hp i quest zrobiony