Witam,
Pytanie krótkie i treściwe - co się stało z wymaganiami questów z opisem “rozegraj 3 gry x klasą”? Jaka jest minimalna ilość tur/czas gry, by zadanie zostało zaliczone? Zagrałem mecz, który skończył sie moją porażka przez poddanie w 9 turze i nie otrzymałem progresu w zadaniu… Trochę słabe to jest.
Jak poddasz grę to nie zalicza Ci questa. Albo wygraj albo daj się zabić.
Musisz mieć 15 hp bądź mniej. Pozdro!
Wygraj albo przegraj walkę i quest zrobiony proste jak konstrukcja cepa.
Daję “poddaj się” - przegrywam walkę a mimo to nie zalicza mi zadania
Więc chyba nie jest takie proste 
Mi zaliczyło to za zadanie
Widze, ze wielu “geniuszy” tu sie zjawilo ze zlotymi radami. Jedynie Mazur, jakkolwiek odniosl sie do tego o co pytalem, reszta poszla na latwizne i wyszkoczyla z kompletnie nietrafionymi radami.
Tak, wiem -Wymagania przedstawione przez Quest sa proste jak budowa cepa. Ba… nie poddalem sie od razu - rozegralem dziewięcioturowy pojedynek, który zakonczyłem ostatecznie poddaniem sie(w ktorym faktycznie bralem czynny udzial) nie wystarczyl do zaliczenia zadania.
Zakladalem ten temat, bo bylem ciekawy czy Blizz w ostatnich aktualizacjach zmienil nazwijmy to ukryte wymagania - ilość tur, które w przypadku poddania sie(gdy przegrana jest oczywista, a przeciwnik zaczyna BM) sa wymagane do zaliczenia questa. Do niedawna wystarczylo wejsc i blyskawicznie poddac gre i od razu zaliczalo. Teraz nawet po rozegraniu kilku minut pojedynku, progres nie wchodzi.
Ja się poddałem gdy walczyłem z kapłanem rozegrałem kilka tur ale przeciwnik okazał się lepszy i poddałem się gdy zostało mi jakieś 10 hp i quest zrobiony