Hejo.
Od dłuższego czasu się zastawiam kiedy ruszy nowy sezon przeplatanki o ile mnie pamięć nie myli ostatni raz przeplatanka była widziana i gra w kwietniu tego roku i do 10 października cisza.
Czy Blizzard zamordował ten tryb?
Bo co aktualizacja to cisza w sprawie nowego sezonu przeplatanki
a kogo obchodzi przeplatanka?
Ja żałuję, że nie ma już classica. Fajnie się w niego grało, bo dało się choć trochę przewidywać zagrania przeciwnika. Mogliby wywalić przeplatankę, skoro nie mają na nią pomysłu, a dać go z powrotem.
Nie mogą wywalić bo wciąż są karty do przeplatanki a nie mogę ich użyć skoro ciągle zablokowane.
Classic był fajny, jednakże sprawdziłby się jako jakiś eventowy tryb… Próbowałem grać w Classica po pewnym czasie od jego premiery i czasem ciężko było znaleźć ludzi do grania… Czekanie po 3-4 minuty to w zasadzie była norma na tygodniu…
Ale tryb klasyczny padł a jego zajełą przeplatanka.Według mnie Blizzard powinien zostawić otwarte.
Jeśli coś nie jest dostępne w dziczy, to powinni to zmienić i udostępnić tam.
No jest to jakieś wyjście. Ale wolałbym, żeby popularność trybu nie miała aż takiego znaczenia. A przynajmniej, żeby była opcja pogrania w Classica na luzie ze znajomymi.
W każdym razie Przeplatankę uważam za straszny niewypał, którego lepiej się pozbyć. Albo zrobić z niej rankingową karczemną bójkę - co miesiąc rotacja jakiejś typowej bójki z deckbuildingiem, tylko rankingowo.