Co o nich sądzicie? Moim zdaniem mało które z nich wyglądają dobrze. Widać, że części brakuje pomysłu na oryginalność, np ta tapeta obok portretu u każdego powinna być różna jak to było z innymi skinami, ale jak jest diamentowe to zauważyłem, że ta tapeta jest taka sama. Ogólnie to uważam się za kolekcjonera skinów i chciałem nawet kupić tego najnowszego do kapłana, Xalatatha, ale jego dubbing skręcił mnie po prostu. Nie wiem, czy to taki głos, czy po prostu aktor chciał odwalić robotę i wrócić do CS’a. W ogóle te ruchome portrety jakoś sztucznie wyglądają. Mnie osobiście jako gracza zwracającego uwagę na estetykę nie przyciągają, aktualnie poluję na skina N’Zotha dla Warlocka, Ashary dla Maga i Denathriusa dla Warriora.
Ja mam kilka diamentowych. Chciałem mieć po jednym dla każdego bohatera, ale szybko okazuje się, że jeden diamentowy portret drugiemu nierówny. Dla przykładu ten portret dla kapłana moim zdaniem kiepski. Chodzi o animacje. Cokolwiek nie zrobisz, są dwie na krzyż. Trochę lipa. Wcześniej był portret dla wojownika, który zmieniał się w połowie energii w wilkołaka, więc miałbym dwa portrety w jednym za tą samą cenę i to jest spoko. Niestety wtedy nie kupiłem.
Ja raczej już nie będę nic kupować w tej grze, bo mam wrażenie, że z tego wyrosłem i pewnie nawet nie kupię nowego dodatku, ale moje zdanie znasz. Wybieraj takie, które mają w sobie coś ciekawego albo nie mają ciągle tej samej animacji do wszystkiego.