Witam
Wiem, że już jeden z wpisów istnieje na ten temat i go czytałem, ale nie mogłem (lub nie wiedziałem) jak dołączyć się do dyskusji, dlatego tworzę o tym nowy wpis. Gra dosłownie za każdym razem od dłuższego czasu, gdy tylko chce dodać znajomego pokazuje mi komunikat: Gra ukończona i zapisana i wywala mnie do pulpitu. Wcześniej tak nie było. To jak mam dodać znajomego (lub kogokolwiek) skoro tak się dzieję z hs`em. Wiem, że ten problem ma sporo graczy i dziwne, że nic z tym nie robicie mimo kilku najmniej aktualizacji w roku. tylko mi nie piszczie abym zrobił to czy tamto ponieważ już próbowałem niejedno i NIE działa. I nie nie mam wielu znajomych na liście, a tylko kilkunastu tak więc listę jeszcze mógłbym sporo zapełnić znajomymi, ale nie dzięki niedopracowaniu i nie próbowaniu nawet tego nie chcąc naprawić ja i wielu się z tym męczy. Liczę, że naprawicie ten błąd, bo boryka się z tym spora rzesza graczy, a potrafi być to nieraz irytujące. Dziękuję. Czekam-y na naprawę.
P. s. Temat można zamknąć, problem został rozwiązany 
wiesz jak znaleść znajomych bo nie mam nikogo?#2816
Hej. Wiem, ale mam problem z ich dodawaniem jak wyżej w opisie. Jeśli chcesz mogę Cię dodać i już będziesz mieć hs`owego znajomego, do pogrania nieraz i pogadania w trakcie
Pozdrawiam.
P. s. Podałeś sam hasztag z nr. , a to za mało najwyraźniej, bo wpisuje go i nie wyświetla mi się okno z wysłaniem zaproszenie, może spróbuj Ty sam wysłać do mnie zaproszenie Scorpion #22692.
P. s. 2. Udało mi się wysłać zaproszenie, możesz je odebrać.